Televizor Panasonic TX-55CX400E

Cei de la Panasonic tin pasul cu competitia si aduc inovatii cu fiecare produs scos pe piata, acelasi lucru putand fi spus si despre acest televizor LED Smart 3D 4K Ultra HD.

 

Pret bomba!

 

Panasonic TX-55CX400E face parte din categoria UHD 4K, la fel ca si Samsung 48JS9000, ce ofera o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD.

Desigur ca asta inseamna ca poti sa vezi mai multe detalii si texturi in imaginile redate, culorile par sa fie mult mai naturale, iar obiectele par a fi mai solide, fie ca vizionezi imaginea in stilul clasic sau in modul 3D.

 

Un model care intr-adevar isi merita pretul!

Cu un ecran cu o diagonala de 139 cm, Panasonic TX-55CX400E se foloseste din plin de tehnologia folosita in constructia sa si elementele specifice ei, precum Digital Noise Reduction, imaginea fiind redata la un aspect de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160.

Sistemul audio foloseste o iesire sunet de 2 x 10 W, calitatea superioara a sunetului fiind garantata de caracteristica specifica acestui televizor si anume Dolby Digital Plus.

Panasonic TX-55CX400E are de asemenea si o serie de conectori pentru accesul cat mai usor al utilizatorului, ca de exemplu conexiunea retea ( WI-Fi Integrat si RJ-45) si conexiuni de mai multe tipuri (SCART, D-SUB, HDMI, Slot CI+).

 

Oferta speciala il face pe Panasonic TX-55CX400E mai accesibil!

Acest televizor nu se limiteaza doar la la posibilitatea de a reda filme sau emisiunile preferate la o calitate excelenta, ci ofera si de asemenea posibilitate de a va conecta la internet si de a va folosi de diferitele aplicatii ce vin incorporate cu acest model. Dupa cum cred ca v-ati dat deja seama, acest televizor este fratele mai mare al lui Panasonic TX-40CX400E

Usor de folosit si de montat, Panasonic TX-55CX400E este un televizor ce isi gaseste locul in casa oricarui iubitor de filme, calitatea imaginilor clare garantand perioade indelungate de timp petrecute in fata acestuia, in special daca te folosesti de sistemul 3D ce poate reda orice forma de divertisment audio-vizual la fel de bine, daca nu mai bine decat orice ecran de cinematograf.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email