Televizor Panasonic TX-55CR430E

Panasonic TX-55CR430E este unul din televizoarele 3D de pe lista ce am mentionat-o intr-un review anterior, acesta facand furori in categoria televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD.

 

Vezi oferta zilei!

 

Cu un ecran ce are o diagonala mai mare decat a lui Orion PIF48-DLED-SA, ajungand pana la 139 cm, Panasonic TX-55CR430E resuseste sa faca folos ceva mai bine de tehnologia cu care este incorporat.

Vorbind despre tehnologie, acesta se bucura de HbbTV, DLNA, Netflix si Miracast, avand ceva in comun cu varul sau, si anume Panasonic TX-49CX740E, si reusind sa utilizeze aceste tehnologii, din punctul de vedere al unor critic, ceva mai bine decat acesta.

 

Calitate ridicata ce o sa te tina lipit de ecran!

Nu pot sa continui acest review fara sa mentionez claritate imaginii pe care acest televizor o ofera. Atat in modul 3D cat si in afara acestuia, detaliile pe care o sa le puteti observa sunt create cu paleta largi de culori bogate si contrasturi puternice. In plus, ofera capabilitati 3D si Smart, perfecte putem spune.

Toate acestea sunt vizionabile pe un ecran ce are un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie vrednica de categoria 4K Ultra HD din care Panasonic TX-55CR430E face parte. Aceasta este de 3840 x 2160, utilizatorul fiind capabil sa se bucure de o calitate superioara, ecranul avand un unghi de vizibilitate de pana la 176 de grade. Am mentionat ca este disponibil inc adrul unei super oferte, greu de refuzat?

 

Pentru o experienta cinematografica de neuitat, chiar la tine acasa!

Cu un sistem audio ce foloseste Dolby Digital Plus si o putere de 2 x 10 W, Panasonic TX-55CR430E ofera un sunet clar si neintrerupt, pe masura imaginii create, ce poate fii reglat usor si fara mare bataie de cap.

Daca iti doresti sa vizionalizezi un film impreuna cu prietenii sau un meci de fotbal in compania acestora la o calitate de invidiat, televizorul 3D 4K Ultra HD nu o sa te dezamageasca din nici un aspect, acesta garantand o experienta cinematografica incredibila.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email