Televizor Panasonic TX-50CX700E

Cei de la Panasonic reusesc nu numai sa impresioneze din nou, dar si sa tina competitia speriata, de data aceasta cu un Smart TV, 3D, ce face parte din categoria de televizoare 4K Ultra HD.

 

Super pret!

 

Televizorul despre care vorbesc se numeste Panasonic TX-50CX700E, un televizor cu un design modern si elegant. Cadrul subtire este menit nu numai sa ocupe cat mai putin spatiu, ci si sa infrumuseteze orice incapere in care se afla. In plus, vine cu numeroase caracteristici Smart excelente.

Panasonic TX-50CX700E se foloseste si de tehnologii precum Briliant Contrast, Local Dimming si Studio Master Colour pentru a imbunatatii calitatea imaginii afisate, avand acest lucru in comun cu Panasonic TX-55CR430E.

 

Tehnologie avansata, calitate garantata.

La fel ca si Panasonic TX-40CX700E, Panasonic TX-50CX700E se foloseste de ultimele tehnologii aparute pe piata, precum DLNA, HbbTV, TV Anywhere si VIERA Link, pentru a crea o imagine cat mai clara si mai placuta.

Procesorul Quad Core folosit de acest televizor asigura capacitatea sa de procesare a cat mai multor cadre pe secunda, cu scopul de a oferi o calitate cat mai ridicata a imaginii, aceasta fiind realizata la o rezolutie de 3840 x 2160.

 

O experienta audio-vizuala de neuitat.

Panasonic TX-50CX700E foloseste un sistem audio cu o putere de 2 x 10 W, ce beneficiaza si de aplicatii speciale precum VR-Audio True Surround, pentru a crea un sunet puternic, cat mai clar si fara interferente.

Acesta, cuplat cu imaginiile pline de detalii patrunzatoare, create cu palete largi de culori bogate si contraste puternice, iti permite sa vezi orice doresti pe ecranul cu o diagonala de 126 cm, la o calitate ridicata. Este intr-adevar unul dintre cele mai bune produse marca Panasonic.

Cu toate tehnologiile pe care le foloseste acest televizor, sistemul 3D ajunge sa fie cireasa de pe tort, aducand totul la un nou nivel, unul de care orice iubitor de filme o sa se indragosteasca dupa primul film vizionat in acest mod.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email