Televizor Panasonic TX-50CS620E

Incheiem aceasta lista ce vizeaza televizoarele smart, de data aceasta cu un televizor Full HD de la Panasonic, ce isi merita pe deplin locul in aceasta categorie si pe aceasta lista.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Panasonic TX-50CS620E este un televizor cu un ecran a carui diagonala ajunge pana la 126cm.

Acesta are un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de pana la 1980 x 1080, fiind capabil sa redea imagini fermecatoare, care datorita paletelor de culori bogate si detaliilor patrunzatoare, par mai reale ca oricand si te aduc direct in mijlocul actiunii, fiind similar cu Samsung 40JU6500 din acest punct de vedere.

 

Panasonic TX-50CS620E are un design elegantTelevizor Panasonic TX-50CS620E

Acest Smart TV prefect nu are doar scopul de a-ti permite sa te bucuri de o experienta cinematografica ce o sa te tina lipit de ecran ore in sir. Ecranul Slim al acestuia este conceput de asa natura incat sa ocupe cat mai putin spatiu, iar designul modern infrumuseteaza si contribuie la decorul incaperii intr-un mod placut, ce nu distrage atentia de la actiunea de pe ecran.

Samsung 40JU6500 se foloseste de unele din cele mai avansate tehnologii pe piata, printre care se afla si High Contrast, avand scopul de a te delecta cu imagini de o calitate cat mai buna, ecranul acestuia oferind un unghi de vizibilitate de pana la 176 de grade (destul de aproape de ceea ce ofera modelul Samsung 48JU6400).

Sistemul audio folosit are scopul de a completa experienta audio-vizuala, fara a inlatura din calitatea sa, acesta folosind caracteristici speciale precum VR-Audio True Surround si Dolby Digital Plus pentru a crea un sunet clar si fara intreruperi sau distorsionari. Sistemul cu o putere de 2 x 10W este foarte usor de calibrat si setat dupa preferintele tale, fara mare bataie de cap. Un produs simplu in utilizare, dar de calitate.

 

Un Smart TV ce le are pe toate

Indiferent daca doresti sa te bucuri de un film sau o emisiune, singur sau cu prieteni, Samsung 40JU650E este un televizor care iti permite sa te bucuri de toate functiile unui Smart TV, cu care te poti mandri.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email