Televizor Panasonic TX-50CS520E

In cazul televizoarelor Pansonic intotdeauna am apreciat design-ul foarte simplu si elegant al acestora, un exemplu in acest caz fiind modelul TX-42AS600EW, la care am facut review in urma cu cateva luni.

Iata ca astazi am primit cel mai nou model lansat de acestia pe piata din Romania, si anume Panasonic TX-50CS520E, care pastreaza in mare parte liniile de design care au consacrat televizoarele companiei.

Panasonic TX-50CS520E aduce un ecran cu diagonala de 126 de centimetri si o rezolutie maxima a imaignii de 1920 x 1080 pixeli, fiind asadar un model Full HD capabil sa ofere un nivel inalt al calitatii imaginii.

De altfel este de stiut ca in perioada in care Panasonic inca produceau plasme acestea ofereau unele dintre cele mai bune televizoare de pe piata la momentul respectiv, iar acest trend se pare ca il continua si cu modelele LED, care incep sa aibe din ce in ce mai mult succes.

 

Afla ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

Imagini de calitate si un negru profund!Televizor Panasonic TX-50CS520E

Nuantele de negru pe care Panasonic TX-50CS520E le poate reda pe ecranul mare al sau sunt unele foarte bune, negrul fiind extrem de bine reprezentat, lucru care sporeste foarte mult calitatea vizionarii deoarece ofera acea profunzime a imaginii.

La fel ca si in cazul lui Panasonic TX-48AS640E, sistemul audio este unul extrem de capabil cand vine vorba de livrarea unei experiente acustice de cea mai buna calitate.

De acest aspect se ocupa cele doua difuzoare de 10 W cu care Panasonic TX-50CS520E este dotat, iar in ajutor vin si tehnologiile V-Audio Surround si Dolby Digital Plus.

Pana aici suna totul foarte bine, nu-i asa? Mai ales faptul ca este un televizor inteligent de cea mai buna calitate. Insa din pacate are un minus, si anume pretul care este destul de mare in comparatie cu ceea ce ofera concurenta.

 

Concluzii

Desi pretul este unul destul de ridicat, Panasonic TX-50CS520E reprezinta o optiune foarte buna in cazul in care dispui de bugetul necesar achizitionarii sale. Recomandam!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email