Televizor Panasonic TX-49CX740E

In acest review am de gand sa continui sa prezint inca un televizor din categoria 3D 4K Ultra HD, de data aceasta fiind vorba despre Panasonic TX-49CX740E.

Panasonic TX-49CX740E este varul mai mic al lui Panasonic TX-55CR430E, acesta avand un ecran cu diagonala de 123 cm, acesta insa bucurandu-se de tehnologii precum VIERA Link, HbbTV, TV Anywhere si DLNA.

Toate acestea ii permit lui Panasonic TX-49CX740E sa creeze o imagine plina de culori bogate, ce o sa te farmece din momentul in care o sa le vezi, alaturi de detalii inedite si contrasturi puternice.

 

Afla parerile pro si contra ale cumparatorilor!

 

Un televizor ce ofera o experienta cinematografica exceptionala!

Panasonic TX-49CX740E se foloseste de un sistem audio cu o putere de 2 x 10W, fiind asemanator cu varul sau mai mare, si anume Panasonic TX-55CX700E, din acest punct de vedera, insa acesta fiind de asemenea si beneficiarul tehnologiilor precum VR-Audio True Surround si Dolby Digital Plus.

Un sistem audio usor de reglat, cuplat cu tehnologii specifice categoriei de TV Smart 4K Ultra HD, iti permit sa te bucuri de de o imagine clara, de o calitate excelenta, fiind vizibila la o rezolutie de 3840 x 2160 si un aspect al imaginii de 16:9.

 

Tehnologie avansata, pentru o imagine de calitate superioara.

Panasonic TX-49CX740E se foloseste de asemenea si de tehnologia Local Dimming, scopul acesteia fiind sa imbunatateasca nuantele de negru in crearea unor imagini mult mai naturale.

Aceasta este posibil datorita atenuarii locale, ce permite ca grupuri separate ale iluminarii de fundal a televizorului sa fie reglate separat, acest efect fiind cel mai bine vizibil atunci cand utilizatorul se foloseste de sistemul 3D incorporat in acest televizor. Aceasta ultima caracteristica este cea care ii da calitate acestuia si il plaseaza direct in categoria de produse care merita.

Chair daca pretul la care vine este putin cam ridicat, Panasonic TX-49CX740E merita fiecare banut, calitatea imaginiilor create de acesta fiind greu de egalat, asigurand o experienta ce o sa o savurezi, indiferent de ce decizi sa vizionalizezi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email