Televizor Panasonic TX-48AS640E

Imi amintesc si acum prima mea plasma Panasonic, cumparata in urma cu foarte mult timp. Tin minte ca m-a fermecat pur si simplu prin calitatea excelenta a imaginii redate, profunzimea negrului greu de atins de alte modele ale vremii si asa mai departe.

 

Pret bomba!

 

Din pacate cei de la Panasonic au incetat sa mai produca plasme, hotarand sa se axeze pe televizoarele LED, in special pe cele inteligent, asa cum este si modelul despre care o sa va vorbesc astazi, Panasonic TX-48AS640E.

L-am ales pe acesta deoarece se afla la o super oferta in cadrul celui mai mare magazin online din Romania, Panasonic TX-48AS640E fiind disponibil la un super pret si un super discount, de 1000 lei. Grabeste-te, oferta este limitata!

 

Profita acum de cea mai tare oferta!Televizor Panasonic TX-48AS640E

Panasonic TX-48AS640E o sa te impresioneze inca din prima clipa prin aspectul acestuia extrem de elegant si modern, prin faptul ca are o rama extrem de ingusta, practic fiind aproape inexistenta, rezultand un efect foarte interesant.

Televizorul este unul inteligent si 3D, oferind posibilitati multiple de petrecere a timpului liber la cea mai inalta calitate. Pot spune ca m-au fermecat pur si simplu acuratetea culorilor, contrastul si luminozitatea uniforma, iar ecranul de 121 cm si cu rezolutia FullHD fac toti banii.

Panasonic TX-48AS640E vine la pachet cu cele mai noi tehnologii, aflate in dotarea modelelor premium precum televizorul Philips 42PFS7109, astfel incat sa-ti asigure o experienta sporita, de cea mai inalta calitate. Partea de conectivitate este si ea foarte bine reprezentata, acestia punandu-ne la dispozitie nelipsitul tuner digita, un slot CI+, trei porturi HDMI si doua porturi USB 2.0, pe langa multe altele.

Un lucru de apreciat la Panasonic TX-48AS640E este faptul ca ofera, impreuna cu telecomanda standar, si una special conceputa pentru functiile Smart ale acestuia, ea fiind dotata cu un panou tactil, asadar aici primeste puncte in plus din partea mea. Speram ca prin review-ul nostru v-am convins de toate plusurile acestui model perfect.

 

Concluzii

Panasonic TX-48AS640E reuseste sa te impresioneze inca din prima clipa, iar acesta este capabil sa atraga imediat privirile pritenilor tai care te viziteaza. Merita intr-adevar toti banii! Grabeste-te si profita de super oferta!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email