Televizor Panasonic TX-42AS600EW

Astazi prin redactia noastra a trecut Panasonic 42AS600EW, un LED Smart TV cu diagonala de 105 cm.

Daca ati citit si celelalte review-uri ale mele, banuiesc ca va-ti dat seama ca sunt un fan al televizoarelor Panasonic (de altfel am recunoscut acest lucru de atatea ori).

 

Pret promotional!

 

Panasonic 42AS600EW a reusit sa-mi atraga atentia din prima clipa cand l-am vazut in showroom, acesta avand un design care atrage privirile tuturor. De la culoarea alba care ii da un aspect de curat si eleganta, pana la rama extrem de subtire care incadreaza ecranul de 105 cm dau impresia de model premium.

Desi pretul nu o arata, Panasonic 42AS600EW impresioneaza la toate capitolele. Incepand cu imaginea si terminand cu conectorii, acesta reuseste sa le de-a clasa celorlalte modele din aceasta gama de pret.

Pana la urma se vede experienta celor de la Panasonic in producerea de televizoare, acestia fiind o buna perioada de timp cea mai buna companie care producea plasme (si era in continuare daca nu hotarau sa renunte la fabricarea acestora).Televizor Panasonic TX-42AS600EW

Panasonic 42AS600EW este capabil sa ofere un contrast de calitate, un negru profund si culori foarte reale si vii, astfel incat sa te poti bucura de filmul sau emisiunea ta preferata. Ecranul este unul LED, cu unghiuri de vizibilitate foarte bune, pentru a oferi acceasi experienta din aproape oric unghi ai privi. Toate aceste facilitati vin la o super oferta de care trebuie sa profiti chiar acum!

In plus, pentru ca totul sa fie perfect, Panasonic 42AS600EW este echipat cu doua difuzoare performante, care au o putere de 10W, reusind sa livreze un sunet clar si puternic. Pot spune chiar ca a fost peste asteptarile mele. De asemenea, pe fisa tehnica regasim si tehnologii precum Dolby Digital Plus sau DTS 2.0 + Digital Out, care imbunatatesc semnificativ experienta.

 

Concluzii

Cea mai buna alegere pe care o poti face in acest moment este sa achizitionezi noul televizor Panasonic 42AS600EW, acesta avand un pret foarte avantajos, la fel ca si  modelul Horizon 19HL610H, si caracteristici foarte interesante, lucruri evidentiate, sper, in acest review.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email