Televizor Panasonic TX-40CX700E

De data aceasta am de gand sa iti prezint un televizor 3D, din seria 4K Ultra HD, de la cei de la Panasonic, ce a reusit sa impresioneze cu capacitatiile sale, fiind vorba desigur despre Panasonic TX-40CX700E.

 

Pret bomba!

 

Cu o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a televizoarelor din seria Full HD, Panasonic TX-40CX700E este capabil sa reproduca o gama foarte larga de culori, datorita tehonologiei Wide Colour Phospor, ce indeplineste peste 90% din standardele DCI, ceea ce inseamna ca merita toata atentia noastra, facand parte dintre modelele de calitate Panasonic.

Acesta se bucura si de alte tehnologii avansate precum VIERA Link, TV Anywhere, HbbTV, DLNA, care doar contribuie la crearea unei imagini de o calitate superioara, la fel ca si Panasonic TX-49CX740E, o ruda apropiata acestuia.

 

Un televizor ce exceleaza!

Panasonic TX-40CX700E foloseste un sistem audio cu o putere de 2 x 10 W, iar impreuna cu caracteristici speciale ca VR-Audio True Surround, acesta reuseste sa creeze un sunet de o claritate excelenta, pe masura imaginilior vizibilie pe ecran.

Si tot vorbind de ecran, acesta are o diagonala de 100 cm, iar datorita procesorului Quad Core si tehnologiilor precum Briliant Contrast, Local Dimming si Studio Master Colour, acest televizor iti permite sa te bucuri de unul din cele mai avansate sisteme de redare a imaginii, aceasta fiind vizionabila la o rezolutie de 3840 x 2160. De asemenea, este si un Smart TV excelent, cu optiuni diverse.

 

Un televizor ce te rasfata

Panasonic TX-40CX700E, la fel ca si varul sau, modelul Panasonic TX-55CR430E, vine cu Wi-fi incorporat, insa acesta avand un avantaj datorita conexiunilor precum HDMI, SlotCI+, Card SD si SCART.

Acesta, desigur, iti permite sa navighezi pe internet, folosindu-te de un browser ce a fost creat pentru un acces cat mai rapid si mai usor de invatat de folosit. Prin intermediul acestuia poti obtine orice informatii doresti, fie ca te intereseaza un review despre filmul pe care intentionezi sa il vizionalizezi sau ora la care acesta o sa fie transmis pe un anumit canal, Panasonic TX-40CX700E oferindu-ti tot ce ai nevoie pentru a savura experienta cinematografica cu cat mai putin efort posibil.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email