Televizor Panasonic TX-40CX670E

Desi nu mai putem spune ca este chiar atat de noua tehnologia 4K, observam ca preturile continua sa fie unele destul de ridicate.

 

Vezi oferta zilei!

 

Este totusi de remarcat faptul ca unii producatori consacrati incep sa aduca pe piata modele de televizoare UHD mult mai accesibile, fara a se face foarte multe compromisuri.

Un astfel de exemplu sunt si japonezii de la Panasonic, acestia aducand in Romania noul televizor Panasonic TX-40CX670E care reprezinta o alternativa excelenta, si mult mai accesibila, la celelalte produse, ca de exemplu modelul Samsung 48JS9000 care se apropie foarte mult de pragul de 10.000 lei, ceea ce pentru multi este extrem de mult.

 

Un raport calitate-pret foarte bun!

Panasonic TX-40CX670E vine, asa cum am spus inca de la inceput, la un pret foarte bine raportat la dotarile acestuia, iar acesta asigura ca aproape toti isi poata permite achizitionarea unui televizor 4K.

De asemenea, ceea ce mai trebuie remarcat la acesta este faptul ca vine si cu multe functii care il plaseaza in categoria Smart TV-urilor, asadar nu este doar un simplu televizor.

Noul Panasonic TX-40CX670E ne ofera foarte multe optiune de petrecere a timpului liber, iar acesta poate fi privita chiar si ca un inlocuitor de moment al calculatorului, televizorul permitandu-ne sa cautam pe internet, sa accesam site-urile favorite si chiar sa discutam cu pritenii si familia prin intermediul retelelor de socializare, la fel ca in cazul lui Panasonic TX-40CS520E.

 

De ce recomandam televizorul Panasonic TX-40CX670E

Raspunsul la aceasta intrebare pot spune ca este unul destul de evident, deoarece m-am repetat de cateva ori pe parcursul acestui scurt review.

In primul rand pentru ca vine cu o rezolutie Ultra HD 4K, aceasta intelegandu-se destul de bine cu ecranul de 100 cm. In al doilea rand pentru ca este un Smart TV de calitate, iar nu in ultimul rand deoarece Panasonic TX-40CX670E are un pret foarte bun si este aproape tot timpul disponibil in cadrul unor oferte interesante.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email