Televizor Panasonic TX-40CX400E

Toata lumea isi doreste sa vizioneze emisiunile favorite sau un film bun, la o calitate cat mai buna posibil, din confortul propriei locuinte, fara sa mearga la cinematograf. Nu-i asa? Dupa parearea noastra exact asa este.

 

Pret bomba!

 

Noul televizor Smart 3D Panasonic TX-40CX400E reauseste sa faca exact acest lucru, iar pretul sau foarte bun permite oricui sa se bucure de acesta.

Panasonic TX-40CX400E este un televizor UHD 4K, ceea ce inseamna ca acesta are o rezolutie de 4 ori mai mare decat televizoarele Full HD. Detaliile si texturile sunt mult mai usor vizibile, culorile mai naturale, obiectele se vad mai solid, iar cu sistemul 3D implementat, acestea pot fi vazute chiar si tridimensional. Un alt exemplu de astfel de televizor este modelul 48JS9000 al celor de la Samsung.

 

Noul Panasonic TX-40CX400E iti ofera cea mai buna calitate!Televizor Panasonic TX-40CX400E

Cu o diagonala de 100 cm, Panasonic TX-40CX400E o sa va delecteze ore in sir cu un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160, care permite un unghi de vizionare de pana la 176 grade. Pe langa aceasta, calitatea este garantata de tehnologia folosita de acesta, ce include si Digital Noise Reduction.

Sistemul audio este unul foarte puternic, cu o iesire audio de 2 x 10W, claritatea sunetului fiind imbunatatita drastic de caracteristica specifica acestui televizor si anume Dolby Digital Plus. Este practic un produs de cea mai buna calitate.

Printre caracteristicile speciale ale lui Panasonic TX-40CX400E se enumera DLNA, Netflix, Miracast, HbbTV, Web Browser, EPG si telecomanda ca accesoriu gratuit.

 

Un Smart TV la un pret foarte bun!

Conexiunea la retea se face prin Wi-fi incorporat si RJ-45, Panasonic TX-40CX400E avand o serie de conectori precum Slot CI+, SCART, D-SUB si HDMI. Acesta beneficiaza de asemenea si de 1x intrare audio digitala (optica), 1x intrare PC (D-SUB 15 pini), 3x intrari USB 2.0, 1x intrare video composite, 1x intrare SCART, 1x minijack casti si 4 porturi HDMI. Avem practic un set complet, pe care il regasim si pe alte modele, precum Panasonic TX-55CX400E.

Fie ca iti doresti sa petreci o seara placuta vizionand un film pe un ecran ce ofera o imagine incredibila, fie ca te-ai saturat sa platesti biletul la cinema, Panasonic TX-40CX400E rezolva ambele probleme.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email