Televizor Panasonic TX-40CS630E

Odata cu Panasonic TX-50CS520E am inceput o mini serie dedicata televizoarelor Panasonic, iar in cadrul acestei mini serii de review-uri o sa incerc sa va prezint cele mai bune modele ale acestora.

Astazi urmatorul pe lista naostra este Panasonic TX-40CS630E, un televizor Smart TV care este dotat si cu capabilitatile de a reda un continut divers, printre care si 3D.

Panasonic TX-40CS630E dispune de un ecran care are diagonala de 100 de centimetri, asadar nici prea mare, dar nici prea mica, iar aceasta diagonala este sustinuta de o rezolutie a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, care sa asigure un nivel ridicat al caltiatii.

Pe partea de design de aceasta data este de remarcat modul in care liniile “curg” elegant, culoarea argintie oferindu-i acestuia un look plin de personalitate, care sa ofere viata sufrageriei voastre.

Eleganta si performanta la superlativ!

Pentru ca design-ul in cazul unui televizor de calitate nu este totul, Panasonic TX-40CS630E vine si cu performante pe masura, care sa reflecte perfect look-ul premium pe care acesta il are.

Fiind un televizor inteligent, Panasonic TX-40CS630E ne permite sa navigam pe internet, experienta fiind una foarte placuta (lipsita de lag/timpi de asteptare inutili), precum si sa discutam cu prietenii noastri de pe tetelele de socializare.

De asemenea, avem acces la cele mai noi filme si seriale, Panasonic TX-40CS630E fiind capabil sa utilizeze toate serviciile de streaming disponibile in Romania, astfel incat sa avem in mod permanent ce sa vizionam.

Concluzii

Fiind un televizor premium, Panasonic TX-40CS630E nu are printre cele mai mici preturi de pe piata din Romania, insa pentru ceea ce ofera acesta reprezinta o optiune demna de luat in considerare.

In cazul in care doriti ceva mai ieftin, va recomandam acest televizor (LG 32LF580V).


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email