Televizor Panasonic TX-40CS520E

Dupa ce v-am vorbit despre Panasonic TX-50CS520E, a venit randul sa va prezint review-ul unui televizor al aceluiasi producator, dar care vine cu o diagonala mai mica.

Subiectul nostru de astazi este Panasonic TX-40CS520E, iar acesta vine cu functii inteligente, fiind un Smart TV, iar in dotarea sa mai gasim un ecran cu diagonala de 100 cm, precum si o rezolutie Full HD a imaginii.

Imaginile redate de televizorul Panasonic TX-40CS520E sunt unele excelente, in urma testelor la care a fost supus de echipa wtm.ro rezultand ca vine cu un contrast bogat, iar tehnologia Adaptive Backlight Dimming face minuni cand vine vorba de oferirea unor nuante de negru foarte intense.

Un excelent raport calitate-pret!

Panasonic TX-40CS520E face parte din gama de televizoare lansata in acest an, ceea ce inseamna ca vine cu cele mai noi tehnologii, astfel incat sa ne putem bucura de cele mai puternice senzatii cinematografice direct la noi acasa, fara a merge la cinematograf.

Direct din fotoliul tau confortabil ai la dispozitie o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber, printre acestea numarandu-se si posibilitatea de a accesa internetul (asadar avem acces la platforma YouTube, HBO GO, voyo s.a.m.d.), precum si de a accesa retelele de socializare (precum este Facebook-ul sau Twitter).

Din pacate, in cazul lui Panasonic TX-40CS520E lipsesc functiile care  sa ne permita vizionarea de continut 3D. Daca doriti totusi sa puteti accesa acest tip de continut, atunci o alternativa foarte buna este Samsung 40H7000, al carui review se gaseste la noi pe site.

Concluzii

Oferind un raport calitate-pret excelent, Panasonic TX-40CS520E este in acest moment una dintre cele mai bune solutii pentru categoria din care acesta face parte, iar faptul ca este un televizor care vine de la unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata de televizoare garanteaza calitatea excelenta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email