Televizor Panasonic TX-39A300E

Sunt fan al televizoarelor Panasonic inca de pe vremea cand au inceput sa produca primele plasme din portofoliu, excelend la acel moment in absolut toate privintele.

Cei de la Panasonic reusesc chiar si astazi sa se impuna pe piata, chiar daca au renuntat la punctul lor forte, plasmele, insa faptul ca au inceput sa produca mai multe televizoare LED si inteligente de cea mai buna calitate ii putem ”ierta” de aceasta alegere.

Panasonic TX-39A300E este un model non-Smart – despre modelul inteligent v-am vorbit in articolul trecut – care dispune de un ecran cu diagonala de 99 cm si cu o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, Panasonic TX-39A300E reusind astfel sa asigure o calitate inalta a imaginii si experientei de vizionare per total.

Un model reusit pentru tine si familia ta!

Acest model a reusit sa-mi lase o impresie placuta chiar si in privinta sunetului care s-a dovedit a fi suficient de puternic si clar pentru a te face sa ai impresia ca esti parte din actiunea de pe ecran. Panasonic Tx-39A300E este echipat cu doua difuzoare care au o putere de 8 W fiecare, acestea facand o treaba excelenta, precum si cu tehnologia Dolby Digital Plus, pentru un spor de calitate. In oferta celui mai mare retailer online din Romania, acesta este unul dintre cele mai cautate modele, asadar calitatea este garantata.

Am urmarit mai multe filme in saptamana cat l-am avut in teste pentru acest review si ma pot declara mai mult decat multumit de performantele acestuia, in special prin faptul ca vine la un pret acceptabil , facandu-l astfel un model foarte accesibil pentru cinefilii de ocazie. Pe site-ul nostru poti consulta o lista extinsa dedicata cinefililor.

Toate scenele de actiune au fost redate perfect, fara nici cea mai mica urma de blur sau agatare, lucru de apreciat, deoarece televizoarele LED sunt cunoscute pentru acest tip de probleme. Panasonic TX-39A300E a reusit prin intermediul tehnologiilor integrate sa elimine aproape complet acest lucru.

Concluzii

Panasonic TX-39A300E este un model care merita atentia voastra. In primul rand pretul este unul foarte bun, iar raportul calitate-pret este unul excelent. Pe scurt: face toti banii! Daca totusi doriti ceva si mai ieftin, puteti verifica si acest model, care este unul foarte bun.
Acest televizor mai poate fi gasit si sub denumirea: Panasonic 39A300E


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email