Televizor Panasonic TX-32CS510E

Desi nu foarte des, mi-au fost puse in ultima perioada niste intrebari legate de plasmele Panasonic. Trebuie sa precizez faptul ca de cativa ani buni Panasonic NU mai produce plasme, acestia reorientandu-se catre televizoarele LED, unde, in majoritatea cazurilor, fac o treaba foarte buna.

 

Pret promotional!

 

Un astfel de televizor este si Panasonic TX-32CS510E care reuseste sa impresioneze prin design-ul foarte placut ochiului si prin faptul ca este un Smart TV.

Desi se descurca foarte bine, Panasonic TX-32CS510E are un mare minus, si anume faptul ca vine cu o rezolutie maxima a imaginii de doar 1366 x 768 pixeli. La pretul pe care televizorul il are m-as fi asteptat ca acesta sa fie unu Full HD, precum este Vortex LED-V24ZH8DCF, care la un pret mult mai mic vine dotat cu asa ceva.

Desigur, am spus de nenumarate ori faptul ca la o diagonala a ecranului de 80 de centimetri este foarte greu de sesizat mari diferente intre un televizor HD Ready si unu Full HD, insa pretul la care Panasonic TX-32CS510E este comercializat ma face sa ii ofer un mare minus din acest punct de vedere.

 

Este un Smart TV de calitate!Televizor Panasonic TX-32CS510E

Pe partea de functii inteligente Panasonic TX-32CS510E s-a descurcat foarte bine, iar aici nu am nimic sa ii reprosez. Navigarea prin intermediul browser-ului web s-a facut fara probleme, rapid si fara lag, timpii de asteptare fiind si ei aproape de 0. Aici este un produs exact asa cum trebuie.

In ceea ce priveste calitatea sunetului, aici putem spune ca Panasonic TX-32CS510E reuseste sa se revanseze fata de noi. Desigur, vine cu un sistem audio standard, precum este cel de pe Samsung 43J5600, dar acesta isi face foarte bine treaba.

Dupa cum spuneam, fiind un sistem audio standard, acesta este format din doua difuzoare ofera fiecare o putere de 10 W, sunetele livrate fiind suficient de puternice si clare. Regasim de asemenea si tehnologia Dolby Digital Plus care ajuta foarte mult.

 

Concluzii

La acest pret nu putem spune ca Panasonic TX-32CS510E reprezinta chiar una dintre cele mai bune optiuni tocmai datorita faptului ca vine cu o rezolutie HD Ready. O sa puteti gasi pe site-ul nostru alternative mult mai bune.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email