Televizor Panasonic 50AS650E

Astazi am ales sa mergem mai departe tot cu prezentarea de produse care fac parte din categoria televizoarelor.

Incheiem portiunea din lista televizoarelor 3D in ceea ce le priveste pe cele produse de Panasonic, cu minunatia de televizor numita Panasonic 50AS650E.

Acest televizor are un ecran cu diagonala de 127 cm, ecran cu un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de pana la 1920 x 1080.

Cu un procesor Dual-Core si tehnologii precum Clear Panel, Brilliant Contrast si Content Optimizer Plus, Panasonic 50AS650E reuseste sa creeze o imagina clara, de o calitate de invidiat. In plus, este si un TV Smart de calitate, ceea ce il face un produs perfect putem chiar spune.

Un design placut, ce infrumuseteaza.

Panasonic 50AS650E are un design simplu, elegant si mai mult decat orice, modern. Indiferent de incaperea in care este amplast, acest televizor aduce un element de stil acesteia.

Acest lucru se datoreaza nu numai ecranului subtire, menit sa ocupe cat mai putin spatiu, dar si a ramei acestuia, care desii are un aspect elegant, nu distrage atentia de la ecran, avand acest lucru in comun cu Panasonic TX-49CX740E.

Panasonic 50AS650E reuseste sa iasa in evidenta si prin sistemul audio pe care il foloseste, acesta folosind elemente specifice lui, precum VR-Audio True Surround, Dolby Digital Plus si DTS 2.0 + Digital Out, cu o putere de 2 x 10W.

Imagini uimitoare si un sunet puternic.

Sunetul clar si neintrerupt doar adauga la experienta de vizionalizare, permitandu-ti sa te bucuri de imaginile pline de contrasturi puternice si palete foarte largi de culori, ce creeaza peisaja mai reale si mai atragatoare ca niciodata.

Panasonic 50AS650E se mai foloseste si de tehnologii precum DLNA, HbbTV, VIERA Link si TV Anywhere, fiind asemanator din acest punct de vedere cu modelul Panasonic TX-50CX700E.

Inainte de a incheia acest review, trebuie sa mentionez de asemenea si sistemul 3D si sistemul Wi-fi, ambele incorporate in acest televizor si ambele usor de folosit sau invatat de folosit, chair si de catre cei care inca nu s-au familiarizat cu televizoarele Smart.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email