Aparat de aer conditionat Osaka OHW12DLC8

Multi dintre voi cand auziti de Osaka cel mai probabil va duce cu gandul la orasul din Japonia cu acelasi nume.

Ei bine nu, astazi nu o sa va vorbesc despre oras, ci despre aparatul de aer conditionat Osaka OHW12DLC8, care vine cu un pret excelent raportat la ceea ce ofera.

 

Vezi pretul actualizat

 

Osaka OHW12DLC8 are un aspect simplu, care poate ca nu iti da impresia de produs scump, insa nu arata nici a aparat de aer conditionat ieftin, existand o balanta intre cele doua. Practic se afla la zona de mijloc.

Deoarece Japonia este sinonima cu inovatia, acest model nu putea sa fie exceptia de la regula. Vine in dotare cu tehnologia Inverter, iar ventilatorul unitatii exterioare are 5 trepte de viteza. Lucru rar intalnit printre modelele prezentate pana acum pe site-ul nostru.

 

Un pret excelent pentru un produs excelent!Aparat de aer conditionat Osaka OHW12DLC8 Inverter 12000 BTU2

Un alt aspect pe care il vei aprecia la Osaka OHW12DLC8 este faptul ca poate memora unghiul de baleiaj, ceea ce inseamna ca dupa ce il veti porni, el isi va relua pozitia flapsurilor, anterioara inchiderii, in mod automat.

Aparatul de aer conditionat Osaka OHW12DLC8 reuseste sa fie un model foarte prietenos si cu sanatatea noastra, deoarece filtrul acestuia este unul special conceput, fiind anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf si chiar deodorizant.Aparat de aer conditionat Osaka OHW12DLC8 Inverter 12000 BTU

 

Concluzii

Desi nu vine cu un aspect premium, precum Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T, aparatul de aer conditionat Osaka OHW12DLC8 reuseste sa ofere cele mai bune solutii pentru verile toride, la un pret de invidiat.

Practic la acest pret de achizitie Osaka OHW12DLC8 nu are nici un adversar pe masura, raportandu-ne la specificatiile tehnice. Daca aruncati o privire la LG P12RL puteti observa ca au dotari asemanatoare, insa diferenta de pret dintre cele doua este una uriasa. Asadar accesibilitatea este garantata in cazul subiectului acestui review.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email