Televizor Orion T 32D/LED/SMART

Astazi am primit in teste un televizor foarte interesant, iar acest lucru il spun nu datorita tehnologiilor cu care acesta vine (deoarece nu sunt chiar unele dintre cele mai noi) ci datorita pretului incredibil pe care il are.

 

Pret bomba!

 

Vorbim despre Orion T 32D/LED/SMART care face parte din categoria televizoarelor Smart ieftine. Pretul la care acesta este listat va pot spune ca a reusit sa ma uimeasca, fiind foarte aproape de pragul de 1.000 lei, ceea ce mi se pare mai mult decat accesibil pentru foarte multi dintre noi.

De obicei la aceasta suma de bani gasim cu greu un televizor standard care sa ofere dotari atragatoare (ca de exemplu modelul Star-Light 46DM8000), dar iata insa ca se poate sa primim chiar si un televizor inteligent.

 

Este un Smart TV la un pret incredibil!

De obicei in momentul in care cumparam un produs ieftin, inevitabil o sa facem si cateva compromisuri, iar acest lucru este valabil si in cazul lui Orion T 32D/LED/SMART.

Nu trebuie totusi sa va faceti griji, deoarece la aceasta suma de bani pot spune ca Orion T 32D/LED/SMART ofera suficienta calitate, fiind practic imposibil de mai mult de atat fara a fi afectat pretul.

Cel mai mare “minus” ca sa spun asa, este faptul ca Orion T 32D/LED/SMART este un Smart TV Wi-Fi Ready, ceea ce inseamna ca o sa avem nevoie de un accesoriu in plus pentru a ne putea conecta la reteaua wireless de acasa. In caz contrar, accesul la internet se poate realiza prin conectarea cablului in televizor.

 

Orion T 32D/LED/SMART – un televizor foarte accesibil!

Pe lista cu dotari a lui Orion T 32D/LED/SMART mai gasim un ecran cu diagonala de 81 de centimetri, care spre deosebire de Toshiba 32L1533DG vine cu o rezolutie inferioara, de doar 1366 x 768 pixeli (asadar un alt compromis).

Desi nu putem spune ca reuseste sa straluceasca, televizorul Orion T 32D/LED/SMART se dovedeste a fi un model care merita luat in considerare, insa doar in situatia in care nu dispui de bugetul necesar achizitionarii unui alt model.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email