Televizor Orion T 22D/PIF/LE

Astazi o sa va prezentam un nou televizor din categoria celor accesibile, fiind vorba despre Orion T 22D/PIF/LE, care vine la un pret foarte mic, insa despre care nu putem spune ca exceleaza intr-un fel anume.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest televizor!

 

Orion T 22D/PIF/LE este un televizor non-smart, asadar care duce lipsa de functii specifice unui Smart TV, fiind un televizor simplu, strict pentru functiile de baza ale unui astfel de model.

Asa cum am spus si in deschiderea acestui review, Orion T 22D/PIF/LE nu reuseste sa impresioneze foarte mult, desi este un model putem spune interesant. Design-ul sau nu este unul dintre cele mai reusite (precum cel al lui Vortex V32ZS09DC), avand nevoie de o „dieta” daca imi permiteti o astfel de exprimare.

 

Orion T 22D/PIF/LE este un model destul de interesant

Acest televizor non Smart TV Orion T 22D/PIF/LE vine cu un ecran care are diagonala de 56 cm si care, intr-un mod surpinzator, poate afisa imagini la o rezolutie Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce este excelent.

Asadar, compania a facut un compromis in ceea ce priveste design-ul lui Orion T 22D/PIF/LE, oferind in plus capabilitatea de a reda filme Full HD. Foarte tare, nu? Mai ales daca ne raportam la pretul sau foarte mic. In aceasta situaite un alt model pe care vi-l recomandam este Samsung 32J4100.

 

Ofera acces la canalele digitale si HD

Orion T 22D/PIF/LE este fara doar si poate un produs cu pret perfect, iar faptul ca la aceasta suma de bani vine si cu un tuner digital DVB-T MPEG4, respectiv slot CI+, il face un televizor complet.

Avem de asemenea parte si de un player multimedia integrat, iar prezente sunt si porturile HDMI si USB 2.0, in timp ce in dotarea sa se mai afla si o intrare PC (D-sub 15 pini), lucru care il face un foarte bun inlocuitor pentru un monitor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email