Televizor Orion PIF48-DLED-SA

Televizoarele care ruleaza sistemul de operare Android au devenit din ce in ce mai cautate, mai ales de catre cei care detin in acest moment un dispozitiv inteligent care il ruleaza deja.

 

Super oferta!

 

In cazul acestui dispozitiv inteligen, cel mai comun exemplu pe care vi-l pot da este un smartphone Android, pe care sunt convins ca majoritatea dintre, daca nu chiar toti il detin (asta daca nu sunt fani iOS printre voi ūüėÄ )

In cadrul review-ului de astazi o sa il avem ca subiect principal pe¬†Orion PIF48-DLED-SA, care este un televizor inteligent care ruleazńÉ Android, oferind asadar accesul la intreaga lume Google, la sute de mii de aplicatii si jocuri de calitate, pe care le puteti accesa acum de pe un numar impresionant de produse inteligente (smartphone-uri, tablete si, mai nou, televizoare).

 

Orion PIF48-DLED-SA ruleazńÉ sistemul de operare Android!

Pe langa faptul ca vine cu OS Android, Orion PIF48-DLED-SA mai are un punct forte, si anume ecranul cu diagonala de 122 cm a acestuia, fiind una destul de mare pentru a putea profita din plin rezolutia Full HD pe care o poate afisa acesta.

La fel ca in cazul altor modele Android (ca de exemplu Sony 43W807C) la baza lui Orion PIF48-DLED-SA se afla un procesor puternic, care este extrem de capabil sa ofere performante sporite in utilizarea de zi cu zi a televizorului.

 

Ofera performante decente la un pret excelent!

Avem deci la un pret excelent parte nu doar de cel mai iubit sistem de operare al momentului, ci si de dotari hardware care il fac sa ruleze intr-un mod incredibil de fluid si fara timpi de asteptare. Un alt astfel de televizor este si Sony 50W755C.

In opinia noastra Orion PIF48-DLED-SA merita toata atentia noastra, chiar daca nu vine de la un producator consacrat (precum este Samsung sau LG). Totusi acest lucru nu inseamna ca nu avem parte de calitate, nu-i asa?


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email