Televizor Orion PIF40-DLED-S

Continuam lista de televizoare Smart cu un televizor ce vine de la un producator care a ramas tacut in ultima perioada de timp.

Cei de la Orion sparg tacerea cu Orion PIF40-DLED-S, un televizor Full HD, menit sa impresioneze atat pe clienti, cat si pe cei aflati in competitie pe piata.

Orion PIF40-DLED-S vine la un pret foarte acceptabil pentru performanata de care da dovada, acesta fiind asemanator cu Samsung 65HU7500 din acest punct de vedere.

 

Afla ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

Performanta sporita la un consom de energie redus

Orion PIF40-DLED-S este un televizor ce se foloseste de tehnologia LED, aceasta oferind o durata de viata mai extinsa si un consum de energie mai redus al televizorului, acesta avand un regim termic relaxat.

Cu un ecran ce are o diagonala de 102cm, Orion PIF40-DLED-S este capabil sa redea o imagine la o rezolutie de 1920 x 1090, ce are un aspect al imaginii de 16:9 (la fel ca si Sony 32R500C).

Acesta vine de asemenea echipat cu un player multimedia intergrat, ce iti permite sa redai orice fel de format audio-video, fara a mai face uz de alt echipament extern. Tot ce este necesar este un suport USB extern, pe care il conectezi la televizor si poti vedea filmele si pozele de pe acesta sau asculta muzica preferata.

 

Orion PIF40-DLED-S vine la un pret accesibil

Acest televizor Smart este doatat cu o serie de aplicatii care il fac mai mult decat o platforma pentru redarea materialului audio-vizual. Orion PIF40-DLED-S are la dispozitie caracteristici speciale precum PVR Ready, Open Internet browser, Multilingual OSD Menu, EPG si Apps, toate acestea fiind usor de invatat de folosit si utilizat, chiar si de cei care abia acum ajung sa fie initiati in ceea ce priveste capacitatile unui televizor Smart.

Insa, mai presus de toate aceste tehnologii si caracteristici interesante, cel ami mult vei aprecia acest pret foarte acceptabil la care il vei putea cumpara. Daca esti genul care nu doreste sa cheltuiasca o avere pe un televizor, insa doresti sa te poti bucura de o calitate ridicata, atunci Orion PIF40-DLED-S este televizorul pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email