Aparat de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T

Am scirs de-a lungul timpului zeci de review-uri la cele mai bune aparate de aer conditionat, insa nu imi aduc aminte sa fi fost unul precum Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T.

 

Detalii aici.

 

De ce este atat de special? Deoarece este un model foarte bun si ieftin, iar de multe ori este disponibil in cadrul unor oferte excelente de pret, care il fac si mai accesibil.

In plus, Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T este unul dintre cele mai aratoase aparate de aer conditionat pe care le-am vazut vreodata. Are un design unic pot spune, extrem de elegant, cu linii care il scot in evidenta.

De asemenea, modul in care sunt combinate cele doua non-culori dovedesc iscusinta celor care au propus acest design.

 

Un design pur si simplu unic!Aparat de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T

Aspectul extrerior se afla in perfecta armonie cu ceea ce gasim la interior, Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T reusind sa ofere dotari foarte interesante pentru gama sa de pret.

In primul rand acesta face parte din clasa de eficienta energetica A+, fiind foarte economic, la fel ca si Electrolux EPI09LEIW, astfel incat sa nu simti nici macar o clipa la sfarsitul lunii, cand vin facturile, faptul ca ai folosit acest aparat zilnic.

Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T reuseste sa sporeasca foarte mult nivelul de confort termic, lucru care se datoreaza si capacitatii de racire de 9000 BTU, ceea ce inseamna ca poate acoperi zone mai mari ale incaperii.

De asemenea, un alt plus este reprezentat de faptul ca se afla printre putinele aparate de aer conditionat prezentate de noi care vin cu intreg kit-ul de instalare inclus. Din pacate nu este inclus si montajul gratuit, la fel ca in cazul lui Beko BXEU090.

 

Concluzii

Aparatul de aer conditioant Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T reuseste sa ofere toate optiunile si tehnologiile necesare pentru a trece cu bine de verile calduroase si caniculare!

Daca acest model nu te-a convins, pe platforma noastra o sa gasiti o lista bogata cu alte modele care merita atentie!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email