Telefon mobil Nokia 220

Disponibil intr-un numar foarte mare de variante de culori, Nokia 220 este un telefon care se aseamana mult cu modelul frate Nokia 225. Acesta dispune insa de niste specificatii tehnice mai interesante precum si de functii care sustin interactiunea cu prietenii de pe internet.

 

Pret bomba!

 

Acest telefon a primit numai pareri de bune pe fiecare forum si credem ca merita cel putin atentia voastra daca nu va ganditi deja sa il achizitionati.

 

Nokia 220 este un telefon care iti stie culoarea preferataTelefon mobil Nokia 220

Iti place culoarea rosie? Atunci iti poti lua un Nokia 220 rosu. Sau poate ca preferi albastru. Ei bine acesta poate fi disponibil si in aceasta culoare. Pe langa rosu si albastru, Nokia 220 mai este disponibil si in alte variante de culori precum: negru, alb si galben.

Dupa cum bine am mai zis despre acest telefon, Nokia 220 este unul din acele telefoane cu care poti sa faci fotografii bune. Acesta poate gazdui 20 de fotografii facute cu camera foto de 2 MP. Le puteti urca pe Facebook si sa le stergeti mai apoi pentru a face loc altor fotografii sau, mai simplu, puteti atasa un card microSD. In ceea ce priveste camera foto mai trebuie mentionata si tehnologia de Fix Focus care ne ajuta sa obtinem niste cadre superbe.

Pe langa divertismentul oferit de retelele de socializare, mai avem la dispozitie si un MP3 Player precum si posibilitatea de reda videoclipuri si, mai mult decat atat, daca suntem pasionati de jocuri video telefonul are deja instalate 6 jocuri marca Gameloft.

 

Concluzii finale si pret

Nokia 220 este unul dintre acele produse de calitate care pune foarte mult accent pe divertisment. Asta pentru ca utilizatorul trebuie sa se simta cat mai bine atunci cand foloseste un telefon mobil. Se pare ca cei de la Nokia au tinut cont de acest lucru si astfel au realizat acest telefon care este disponibil la un pret foarte accesibil, de aproximativ 170 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email