Telefon mobil Nokia 215

Nokia 215 poate parea doar un simplu telefon (avand un design asemanator cu cel al telefonului Nokia 225) insa in acest caz se aplica principiul aparentelor care inseala deoarece vorbim despre un telefon care reuseste sa alunge plictiseala, nu numai sa efectueze apeluri si sa trimita mesaje.

 

Pret promotional!

 

Vorbim despre un telefon care ne permite sa ne conectam la internet pentru a vorbi cu prietenii online precum si care ne bucura cu o autonomie de pana la 20 de ore de convorbiri fara ca bateria sa necesite o incarcare. Iar acestea sunt doar cateva din specificatiile telefonului Nokia 215. Pe blogul nostru puteti citi si despre specificatiile altor produse.

 

Mai multe detalii despre telefonul Nokia 215Telefon mobil Nokia 215

Daca va place sa scrieti mesaje atunci trebuie sa stiti ca, folosind telefonul mobil Nokia 215, veti putea vorbi cu contactele de pe doua cartele deoarece este un telefon cu dual-sim. De asemenea, folosind camera foto de 0.3 MP veti putea obtine fotografii cu rezolutii de 320 x 240 pixeli pe care mai apoi le puteti trimite ori prin Bluetooth v3.0 ori sa le incarcati pe internet cu ajutorul tehnologiei GPRS.

Ecranul este unul mai mare decat cel al telefoanelor despre care am mai discutat pana acum. Acesta este un LCD cu diagonala de 2.4 inch ce dispune de un numar de 264k culori si care poate afisa imagini placute cu rezolutii de 320 pe 240 de pixeli.

 

Pret si alte informatii

Nokia 215 poate gazdui fisiere de pana la 32GB folosind slotul pentru carduri microSD. Printre fisierele gazduite se pot afla chiar si fisiere MP4, M-JPEG si MP3.

Daca v-ati plictisit de telefoanele negre care au inceput sa fie monotone, Nokia 215 poate fi achizitionat in trei culori: verde, argintiu si negru. Niste nuante foarte interesante pe care chiar le puteti asorta cu diferite tinute.

Chiar daca pare a fi un telefon care merita mai mult decat atat, Nokia 215 poate fi cumparat cu doar 160 de lei, ceea ce nu e deloc mult pentru astfel de specificatii.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email