Telefon mobil Myphone 1045

Sunt foarte multe persoane care chiar urasc telefoanele mobile noi din simplul fapt ca acestea sunt mult prea greu de folosit, motiv pentru care inca mai sunt la cautare telefoanele mobile cat mai simple, de pe care sa sunam si sa trimitem mesaje. Nimic mai mult.

Pentru aceste persoane care cauta simplitate am scris si acest review al telefonului mobil Myphone 1045 care poate fi folosit fara probleme atat de copii cat si de persoanele putin mai in varsta.

 

Afla detalii despre pretul actualizat aici.

 

Myphone 1045 este unul dintre telefoanele usor de folositTelefon mobil Myphone 1045

Fiind un telefon foarte simplu, este de asteptat ca Myphone 1045 sa dispuna de o autonomie cat mai mare. Astfel acesta poate fi folosit pentru convorbiri de pana la 5 ore fara sa fim nevoiti sa folosim incarcatorul.

Una dintre functiile speciale ale telefonului celor de la Myphone este functia SOS care ne permite cu o singura apasare a unui buton apelarea unor numere prestabilite la achizitia telefonului. Astfel atunci cand ne aflam intr-o situatie de urgenta, aceasta functie ne va fi de mare folos.

O alta dotare putin mai deosebita a telefonului Myphone 1045 este slotul pentru carduri microSD pe care il intalnim si la telefonul mobil CAT B25. Acesta ne va permite stocarea fisierelor MP3 pe care mai apoi le putem reda pentru a mai alunga linistea.

Faptul ca dispune de un ecran foarte mare de 1.8 inch precum si de niste butoane foarte vizibile si usor de apasat, face ca Myphone 1045 sa fie un telefon pe care il poti folosi chiar si cu ochii inchisi.

 

Pretul este unul dintre punctele forte ale acestui telefon

Pretul este unul foarte avantajos pentru cumparaturi. Asta deoarece Myphone costa doar 149 de lei iar cu putin noroc il puteti cumpara doar cu 100 de lei, atunci cand se afla la reducere.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email