Bratara Fitness MyKronoz Zefit

Kilogramele in plus reprezinta o problema foarte grava a societatii ce nu trebuie privita doar ca pe un aspect banal. Din acest motiv au aparut bratarile inteligente pentru fitness, concepute pentru a ne oferi o mana de ajutor atunci cand dorim sa facem exercitii fizice. O astfel de bratara este si MyKronoz Zefit.

Cu un design minimalistic si disponibila in foarte multe culori, va fi un accesoriu foarte placut nu numai unul inteligent.

 

MyKronoz Zefit, design si functii utile

De regula putine persoane stiu sa faca sport in mod corect. De aceea este foarte important sa putem primi rapoarte pentru activitatea pe care o derulam. Acest lucru il face si MyKronoz Zefit care monitorizeaza pasii facuti, distanta, numarul de calorii arse precum si somnul.

Bratara Fitness MyKronoz Zefit

Unul dintre lucrurile care ne-a placut cel mai mult la MyKronoz Zefit este designul. Aceasta bratara inteligenta este disponibila in patru culori: alb, albastru, negru si rosu, astfel incat sa il putem asorta cu orice tinuta purtam, iar datorita faptului ca dispune doar de un singur buton si un ecran OLED, se poate lauda cu un design minimalistic.

 

Vezi aici detaliile care sigur te intereseaza.

 

Sincronizarea este punctul forte al bratarii MyKronoz Zefit. Datorita tehnologiei Bluetooth 4.0 poate fi conectata la orice dispozitiv care are ca sistem de operare minim Android versiunea 4.3 sau iOS 6. De asemenea rezultatele pot fi accesate foarte usor si de pe PC si MAC. Avantajul acestei sincronizari este acela ca putem face sport intr-un mod organizat, setandu-ne obiective precum si acela ca putem sa verificam progresele inregistrate.

 

Alte informatii

Timpul de incarcare al bratarii MyKronoz Zefit este de doar 2 ore dupa care nu mai necesita incarcare timp de 3-4 zile. Autonomia este asemanatoare cu cea a ceasului inteligent Samsung Gear Fit.

Am citit pe diferite forumuri pareri despre acest produs si am observat ca se bucura numai de cuvinte de lauda, in mod special datorita pretului de doar 249 de lei si a designului atragator.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email