Ceas MyKronoz ZeCircle

Pe piata ceasurilor inteligente exista doua tipuri de dispozitive: cele cu ecran rotund si restul. Spunem asta deoarece smartwatch-urile cu astfel de ecrane au ceva special, motiv pentru care sunt la mare cautare. Un astfel de ceas este si MyKronoz ZeCircle.

 

Vezi detaliile actualizate aici.

 

Acesta dispune de un ecran din aluminiu foarte subtire care are un aspect minimalistic datorita contrastului dintre culoarea sa de fundal neagra si bratara alba a telefonului.

 

MyKronoz ZeCircle, un ceas cu ecran rotund si functii utile

Ceas MyKronoz ZeCircle

Dupa cum ziceam si mai sus, ceea ce il face special pe acest ceas inteligent MyKronoz ZeCircle este ecranul rotund tactil din aluminiu subtire. Totusi ecranul nu e singurul lucru pe care il putem scoate in evidenta. MyKronoz ZeCircle ne mai afiseaza, in afara de timp, pasii facuti, distanta parcursa, numarul de calorii arse si ne monitorizeaza somnul spunandu-ne apoi daca avem un somn de calitate sau nu.

Sincronizarea se face cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 4.0 astfel incat notificarile primite pe telefonul mobil ajung si pe ecranul mobil. Primim notificari in legatura cu mesajele, apelurile, evenimentele programate in calendar precum si in legatura cu mailurile.

La fel ca in cazul ceasului inteligent LG G Watch W100, MyKronoz ZeCircle dispune de functii precum propunerea unor obiective, mementouri precum si cea de urmarie a progresului.

 

Design si alte informatii

In cazul in care nu va place cureaua de culoare alba, aceasta poate fi inlocuita foarte usor. Totusi daca doriti una noua, va trebui sa o cumparati deoarece nu vine la pachet cu mai multe bratari. Totusi noi credem ca aceasta are un aspect foarte placut si nu cred ca exista prea multe motive pentru care cineva ar dori sa o schimbe. Gusturile si parerile despre design nu se discuta.

Cand am vazut pentru prima oara acest ceas, am crezut ca este mult mai expensiv. Totusi acesta costa doar 289 lei, pret care justifica doar designul, specificatiile fiind deci un plus.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email