Ceas Motorola Moto 360

Motorola Moto 360 este unul dintre cele mai dorite ceasuri inteligente iar daca privim o poza cu el, intelegem foarte rapid si motivele pentru care se bucura de acest statut. Unul dintre ele este acela ca, la capitolul aspect, nu s-a indepartat foarte mult de ceasurile clasice.

 

Vezi parerile clientilor despre acest ceas. 

 

Totusi, in ciuda aspectului clasic pe care am spus ca il are, Motorola Moto 360 are totusi un design premium, fiind unul dintre cele mai frumoase ceasuri inteligente.

 

Motorola Moto 360 este un smartwatch de top

Probabil unul dintre cele mai mari dezavantaje al ceasurilor cu ecrane dreptunghiulare este acela ca nu sunt prea comode. La fel ca in cazul ceasului MyKronoz ZeCircle, Motorola Moto 360 are un ecran rotund, ceea ce il face foarte comod.

Poate ca va intrebati ce face ca acest Motorola Moto 360 sa fie un smartwatch atat de special. Ei bine va vindem noi un pont: materialele. Cadranul este din otel inoxidabil, ecranul este dotat cu tehnologia Corning Gorilla Glass care nu permite aparitia zgarieturilor iar pielea este de tip Horween.Ceas Motorola Moto 360

Un alt lucru la care Moto 360 se pricepe foarte bine este emiterea de notificari. Totusi nu acesta este aspectul care ne-a placut cel mai mult la acest ceas inteligent, ci controlul. Atunci cand chiar nu poti folosi mainile pentru a-l controla, nu trebuie decat sa spui OK Google si va incepe controlul vocal. Astfel putem trimite mesaje, il putem pune sa ne aminteasca diferite lucruri dar il putem intreba totodata si detalii despre vreme sau despre traseul pe care urmeaza sa il parcurgem. Cam cat de tari sunt aceste functii? Este Motorola Moto 360 unul din acele produse de top pe care ti le doresti?

Pentru ca sanatatea este pe primul loc, Motorola Moto 360 ne controleaza bataile inimii si ne ofera rapoarte foarte detaliate.

 

Pret si alte detalii

Daca va doriti ceasul Motorola Moto 360 atunci trebuie sa mai stiti faptul ca acesta poate fi conectat doar la telefoane care au Android 4.3 sau o versiune mai noua. De asemenea pretul acestui ceas inteligent este de 1.099 de lei, pret justificat insa de performanta si designul sau.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email