Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA

Astazi o sa va vorbesc despre un aparat de aer conditionat care, cel putin in ceea ce priveste design-ul, rivalizeaza cu Daewoo DSB-F1283ELH-V/

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, caci despre el este vorba, vine cu dotari foarte multe si diverse, iar pretul mi se pare a fi unul foarte bine proportionat.

In plus, cand te gandesti ca acest aparat de aer conditionat este produs de o companie de traditie, care are in spate peste 90 de ani de experienta, parca altfel ti se pare cand pui in balanta toate plusurile si minusurile sale (in cazul ultimelor – foarte putine).

Primul lucru pe care il vei observa si, mai mult ca sigur, il vei aprecia, este design-ul compact si elegant, cu linii curate si neutre, care se integreaza perfect in orice tip de incapere, indiferent de dimenisunile sale.

 

Vezi aici detaliile actualizate!

 

O alegere care face toti banii!

Un alt element care il scoate in fata este eficienta energetica ridicata, facand parte din clasa A, astfel ca tu nu trebuie sa iti faci giriji ca ti se vor umfla facturile la curent foarte mult. De fapt, acesta este doar un mit nefondat, deoarece in prezent tehnologia a avansat foarte mult, iar acest lucru nu mai poate fi invocat.

Printre dotarile care il recomanda pe Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA se afla si tehnologia DC Inverter care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului, capacitate de racire de 12000 BTU si capacitatea de incalzire 12990. De asemenea, are in componenta sa si un filtru pentru praf!

 

Concluzii

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este o solutie extrem de ingenioasa care ne ajuta sa trecem cu bine de verile cele mai toride. O alta recomandare ar fi Daikin FTXV60AB-RXV60AB

Dispune de cele mai moderne tehnologii, iar dotarile sale sunt unele de top. Toate acestea raportate la pretul special la oferta fac din acest aparat de aer conditionat un model de invidiat.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email