Masina de tuns gazon MAKITA PLM4627

MAKITA PLM4627 este o masina de tuns iarba si gazon, care vine echipata cu elemente de cea mai buna calitate, imbinate in asa fel incat sa o transforme intr-o solutie profesionala.

Poate fi folosita oriunde, deoarece este alimentata pe benzina si are un motor puternic, arata foarte bine si este usor de utilizat.

Motorul este principalul element al acestei masini de tuns iarba, deoarece este foarte puternic si performant. Acesta este produs de cei de la Brigg and Straton, o companie cunoscuta in domeniu.

Rotile masinii au un design original, sunt solide si sunt destul de mari incat sa poata circula fara probleme prin iarba, chiar si atunci cand terenul este ceva mai accidentat. Daca iti doresti un model electric, atunci te poti orienta spre masina Einhell BG-EM 1437, pe care am testat-o de asemenea.

MAKITA PLM4627 este echipata cu un rezervor pentru iarba, usor de montat si foarte incapator si cu un dispozitiv pentru maruntire. Astfel, ori de cate ori folosesti aceasta masina de tuns iarba, poti obtine cu usurinta nutret pentru animale sau ingrasamant natural pentru teren.

 

Vei descoperi in MAKITA PLM4627 un partener ideal pentru frumusetea curtii tale, in conditiile in care este usor de folosit. Are un maner ergonomic, in forma de D si poate fi ajustata cu usurinta pe inaltime. Carcasa cu maner integrat este excelenta pentru un transport cat mai facile.

MAKITA PLM4627 este ideala pentru suprafetele mai mari, care ajung pana la 1400 de metri patrati. In plus, masina de tuns gazonul si iarba vine la un pret promotional de nerefuzat, asa ca trebuie sa te grabesti.

Caracteristici generale

Detaliile tehnice ale masinii de tuns iarba pot impresiona. Aceasta este alimentata pe benzina, are nu mai putin de 7 trepte de taiere si are un motor de 2000 W. Volumul rezervorului este de 2 litri, suficient de mare pentru a asigura o tundere eficienta a ierbii.

In ciuda eficientei de care da dovada, MAKITA PLM4627 este destul de ieftina, asadar, reprezinta o solutie de luat in seama pentru orice persoana care detine o gradina. Un alt model interesant ar fi HONDA UMK 425 pe care o recomandam.

Daca acesta nu este produsul de care ai nevoie, atunci poti consulta intreaga oferta de review-uri de la noi si sigur vei gasi ceva care sa te intereseze.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email