Laptop MacBook Air 13

MacBook Air 13 este un laptop care a aparut pe piata din Romania in doua variante, una ceva mai performanta de cealalta, insa la o diferenta de pret evidenta.

Acest laptop se mandreste cu performanta de care da dovada, si de capacitatea cestuia de a fi transportat cu usurinta, fara a suferii de efectele adverse ce apar laptop-uri transportate frecvent si timp de perioade indelungata (asemanator cu Lenovo IdeaPad Y50-70).

Tehnologie noua, avantaje noi

MacBook Air 13 are o configuratie decenta si o putere de procesare destul de ridicata, ce ar putea fii considerata pe masura pretului mai ridicat al acestuia, daca esti dispus sau ai posibilitatea de a face o astfel de investitie.

Ceea ce il face sa iasa in evidenta insa este faptul ca foloseste un hard disk din noua generatie, ce nu numai ca asigura procesarea informatiei si transferul acesteia intr-o maniera mult mai rapida, ci si faptul ca aceste hard disk-uri nu ajung sa se deterioreze in urma transportului repetat, cum se intampla cu cele din generatia anterioara. Asadar laptopul este unul excelent, dupa cum sunt si alte laptopuri din gama companiei.

In ceea ce priveste configuratia, MacBook Air 13 vine echipat cu un procesor Intel Dual-Core i5, construit folosind arhitectura Broadwell si functionand la o frecventa de 1600 MHz, ce poate sa fie ridicata pana la 2700 MHz prin Turbo Boost. Memoria RAM DD3 este de 4 GB si ruleaza la o frecventa de 1600 MHz, iar placa video este una integrata, din seria Intel HD Graphics 6000.

Un laptop de care te poti folosii indiferent de situatie

La fel ca si Lenovo Ideapad G5070, MacBook Air 13 este un laptop care poate sa fie folosit cu mare usurinta acasa, la birou sau pe drum, hard disk-ul din noua generatia folosit de acesta oferind posibilitatea de procesare a informatiei fara intrerupere si mentinerea performantei la acelasi nivel, chiar si atunci cand laptul este transportat.

Toate acestea fac din acesta un model care intr-adevar merita luat in considerare. Recomandam.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email