Combina frigorifica Liebherr CUESF4023

Cumparatorii romani au foarte multa incredere in produsele care au fost produse in Germania. Un bun exemplu in acest sens este numarul mare de masini marca Volkswagen care circula pe strazile de la noi. Din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam si o combina frigorifica produsa de catre acestia.

Mai exact este vorba despre combina frigorifica Liebherr CUESF4023, o electrocasnica foarte apreciata de catre cetatenii germani.

 

Liebherr CUESF4023 este o combina frigorifica din Germania iubita de romani

Combina frigorifica Liebherr CUESF4023 este descrisa de catre producatori doar in doua cuvinte foarte rasunatoare in magazinele noastre: calitate germana. Din acest motiv se bucura si de un numar foarte mare de clienti care au doar review-uri pozitive in legatura cu calitatea acesteia.Combina frigorifica Liebherr CUESF4023

Ne place foarte mult modul in care se face depozitarea alimentelor in aceasta combina frigorifica. Liebherr CUESF4023 are o capacitate de 373 de litri pe care o putem exploata foarte mult datorita rafturilor si sertarelor ce pot fi indepartate foarte usor. Din cei 373 de litri, 91 de litri sunt dedicati congelatorului care la randul sau este structurat intr-un numar de 3 compartimente.

         

                              Afla acum ultimele noutati.

 

In ceea ce priveste dezghetarea aceasta se face automat in cazul frigiderului si manual in cazul congelatorului. Suntem scutiti astfel de foarte multa munca in plus.

Liebherr CUESF4023 face parte din aceeasi clasa energetica cu frigiderul Arctic AND245+, adica A+. Vorbim deci despre o combina frigorifica cu un consum de energie destul de mic.

O functie foarte utila a combinei Liebherr CUESF4023 este SmartFrost care nu permite aparitia ghetii in frigider, motiv pentru care dezghetarea nu este necesara prea des. De asemenea si functia de super-congelare ajuta foarte mult pentru a congela intr-un timp mai scurt alimentele dorite.

 

Design, pret si concluzii

Cu siguranta veti iubi designul combinei frigorifice Liebherr CUESF4023. Aceasta are o suprafata pe care nu raman amprente atunci cand o atingem precum si un material foarte usor de curatat. De asemenea atunci cand ramanem fara curent, Liebherr CUESF4023 continua sa functioneze normal timp de 25 de ore.

Liebherr CUESF4023 are un pret foarte decent de doar 2.500 de lei iar noi credem ca este o achizitie foarte buna.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email