Aparat de aer conditionat LG P09RL

Mereu am apreciat aparatele de aer conditionat LG, iar LG P09RL se incadreaza perfect in tiparul cu care ne-a obisnuit pana acum compania.

 

Afla pretul actualizat!

 

Primul model LG pe care l-am testat pentru site a fost LG P12RL, despre care am avut la momentul respectiv numai cuvinte de lauda, iar acest lucru se va intampla si cu aparatul de aer conditionat prezentat astazi.

LG P09RL face parte din clasa de eficienta energetica A++, acest lucru insemnand ca are un consum foarte redus de curent electric, astfel incat factura sa nu fie umflata la sfarsitul lunii.

Ai parte practic de un produs a carui achizitie reprezinta o investitie pe terment lung, deoarece costurile in timp vor fi amortizate in totalitate.

 

Aparat de aer conditionat LG P09RL

Un pret foarte bun pentru un produs de calitate!

Pe langa pretul foarte bun datorita ofertei speciale al acestuia, LG P09RL are si un design foarte reusit, simplitatea si eleganta fiind cuvintele care il definesc cel mai bine pe acest aparat de aer conditionat.

Aparatul de aer conditionat produs de cei de la LG respecta cele mai inalte standarde, are o capacitate de racire de 8500 BTU, respectiv o capacitate de incalzire de 11000 BTU, iar filtrul este unul de calitate, anti-alergeni si anti-microbi.

 

Concluzii

Dupa aproape o luna de utilizare ma pot declara mai mult decat satisfacut de ceea ce a avut de oferit aparatul de aer conditionat LG P09RL, un produs excelent.

Confortul termic pe care l-am obtinut intr-un timp relativ scurt m-a ajutat sa ma relaxez la maxim, exact asa cum se cuvine dupa o zi obositoare la lucru. Ce alt model mai recomand? Modelul celor de la Daikin, si anume Daikin FTXV25AB-RXV25AB.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email