Frigider LG GTF916PZPM

Capacitatea unui frigider este cu siguranta unul dintre cele mai importante criterii de care ar trebui sa tinem cont atunci cand dorim sa achizitionam unul. De aceea am ales sa va prezentam un frigider care sa va permite sa pastrati o multime de alimente proaspete fara sa va faceti griji ca nu se va mai putea inchide usa asa cum trebuie.

Mai exact vom scrie un review frigiderului celor de la LG si anume GTF916PZPM care noua ne-a placut foarte mult si pe care vi-l recomandam cu foarte mult drag.

 

LG GTF916PZPM are o capacitate uimitoare de 596 de litriFrigider LG GTF916PZPM

Dupa cum bine ziceam si mai sus, frigiderul celor de la LG dispune de o capacitate foarte mare. Vorbim asadar despre un frigider cu o capacitate neta de 596 de litri, dintre care 174 ii sunt dedicati congelatorului iar restul de 422 de litri este volumul net al frigiderului.

Chiar daca poate va ganditi ca spatiul de stocare mare are ca consecinta un consum mai mare de curent, va inselati. Asta deoarece LG GTF916PZPM face parte din clasa energetica A++ (clasa mai eficienta decat cea a frigiderului Samsung RSA1ZTSL1), deci are un consum redus de energie.

Totodata nu trebuie sa uitam nici de tehnologia No Frost care va pastra alimentele mereu in cea mai buna conditie, gheata neavand posibilitatea de a-si face aparitia.

In ceea ce priveste structura frigiderului LG GTF916PZPM trebuie mentionat numaidecat compartimentul conceput special pentru legume si fructe precum si suportul pentru oua dar si tava pentru gheata.

 

Aflați aici ultimele noutati cu privire la pret.

 

Functii si pret

LG GTF916PZPM este dotat cu mai multe functii utile insa cele mai importante sunt cea de super-congelare precum si sistemul de avertizare al usii deschise. Mai exista desigur si o functie care nu permite accesul copiilor la frigider.

In ceea ce priveste pretul acestui frigider, noi consideram ca are un pret decent.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email