Frigider LG GSL325PZCVD

Exista foarte multe frigidere insa putine dintre ele reusesc sa iasa in evidenta cu ceva anume. Majoritatea se aseamana intre ele, au functii comune, aspect asemanator si acelasi consum de energie electrica. Aceste lucruri insa nu sunt valabile si cazul frigiderului LG GSL325PZCVD care poate fi considerat fara niciun dubiu un frigider special.

Acesta dispune de o capacitate de stocare uimitoare dar si de un numar de functii pe care rar il intalnesti la unele produse. De aceea ne-am decis sa scriem un review despre frigiderul LG GSL325PZCVD in randurile urmatoare.

 

Afla aici mai multe detalii despre acest frigider.

 

LG GSL325PZCVD este un frigider cu o capacitate de stocare de 508 litri

Cate alimente credeti ca pot fi pastrate fara probleme in frigiderul LG GSL325PZCVD? Va zicem noi: o multime. Asta deoarece dispune, dupa cum ziceam si mai sus, de o capacitate de stocare uimitoare de 508 litri. Din acest total, 162 de litri sunt dedicati congelatorului.Frigider LG GSL325PZCVD

Ce face ca acest frigider sa fie unul mai special?

In primul rand faptul ca dispune de mai multe functii de racire de tip No Frost (functie intalnita si la frigiderul Indesit TAA5 ) atat pentru congelator cat si pentru frigider, functii care ajuta desigur pentru mentinerea temperaturii perfecte pentru pastrarea alimentelor in cea mai buna forma a lor.

Totodata LG GSL325PZCVD dispune de un afisaj cu touch care ne ajuta sa selectam foarte usor temperaturile si functiile pe care dorim sa le activam.

Un alt lucru care face din LG GSL325PZCVD un frigider special este faptul ca dezghetarea frigiderului si a congelatorului se face automat scutindu-ne pe noi de un efort in plus.

 

Functii si pret

Cele mai utile functii ale acestui frigider sunt cele de super-congelare, super-racire si cea de avertizare cand e usa deschisa. Probabil ca e de inteles ce face fiecare in parte.

In cazul in care ramane fara curent, LG GSL325PZCVD functioneaza fara probleme inca 5 ore.

Fiind un frigider cu o asa capacitate si cu asa dotari, nu ar trebui sa ne mire pretul de 4.300 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email