Combina frigorifica LG GBF539PVQWB

Atunci cand cumparam o combina frigorifica trebuie sa ne interesam inainte de toate de review-urile primite de la cumparatori. Asta deoarece parerile acestora poate influenta direct decizia noastra de a o achizitiona sau nu. Combina frigorifica LG GBF539PVQWB este laudata de catre fiecare cumparator, motiv pentru care am fost curiosi sa vedem cat de buna e. Parerile le veti gasi in randurile urmatoare.

 

Pareri despre combina frigorifica LG GBF539PVQWB

Daca veti cumpara acest produs electrocasnic atunci cu siguranta va veti mira de faptul ca are un design foarte placut. O astfel de combina frigorifica reuseste sa imbunatateasca aspectul oricarei bucatarii, oferindu-i un aer modern si placut totodata.

 

Noutati despre Combina frigorifica LG GBF539PVQWB

 

Totusi nu numai designul exterior este demn de lauda. Interiorul este structurat in mai multe sertare ce pot fi deschise foarte usor, chiar si atunci cand usa nu este deschisa complet. De asemenea datorita celor 3 rafturi de pe usa si a celor 3 sertare vom putea sa ne asezam foarte usor mancarea in frigider.

In ceea ce priveste pastrarea alimentelor, aceasta este asigurata de mai multe functii si caracteristici ale combinei frigorifice LG GBF539PVQWB. La fel ca modelul frate LG GBB539PVQWB, acesta dispune de un capac Moist Balance care ajuta la mentinerea umiditatii la un nivel optim. Totodata avem la dispozitie si un compartiment Fresh O Zone conceput special pentru alimentele mai fragile precum sunt lactatele sau carnea cruda.Combina frigorifica LG GBF539PVQWB

La fel ca orice alta combina care se respecta, LG GBF539PVQWB dispune de functia Total No Frost care nu permite aparitia ghetii, prevenind astfel si alterarea alimentelor.

Lucruri care ne-au placut mult sunt lumina LED care nu nu emite caldura si consuma mai putina energie precum si functia Smart Diagnosis cu ajutorul careia putem depista foarte usor eventualele probleme doar folosind telefonul mobil. Iar daca tot am adus in discutie clasa energetica, trebuie sa spunem si faptul ca LG GBF539PVQWB face partea din clasa A+.

Printre functiile care ne-au placut la aceasta combina frigorifica este cea de super-congelare precum si functia care ne alerteaza daca am uitat usa deschisa. Totodata, copii nu vor avea acces la combina LG GBF539PVQWB.

 

Are un pret foarte decent

La cat de bine arata aceasta combina frigorifica precum si la specificatiile pe care il are, merita mai mult decat pretul sau de 2.500 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email