Combina frigorifica LG GBB539PVQWB

Combinele frigorifice au fost concepute pentru a ne ajuta sa mentinem mereu alimentele proaspete pentru nu fi nevoiti sa le consumam imediat dupa ce au fost gatite sau sa le aruncam in cazul in care nu am terminat tot de mancat. Nu toate reusesc insa sa le pastreze la fel de proaspete precum erau atunci cand le-am pus in frigider. Totusi nu este si cazul combinei frigorifice LG GBB539PVQWB.

Despre LG GBB539PVQWB am auzit numai pareri bune iar dezvoltatorii sai ne promit ca alimentele mele vor fi pastrate in cele mai bune conditii. Noi am testat-o si chiar asa este.

 

Urmareste aici parerile celor care au achizitionat Combina frigorifica LG GBB539PVQWB.

 

LG GBB539PVQWB ne ajuta sa avem mereu alimente proaspete

Mai stiti frigiderele care erau la moda inainte si in care erau doar anumite locuri in care alimentele ramaneau proaspete? Ei bine Functia Total Frost a fost conceputa special pentru ca fiecare coltisor al frigiderului LG GBB539PVQWB sa poata pastra alimente proaspete fara sa se alterneze. De asemenea toata aceasta pastrare uniforma este asigurata si de fluxul de aer multidirectional.Combina frigorifica LG GBB539PVQWB

Pentru a avea mereu alimente proaspete, a fost realizat un compartiment special denumit Fresh O Zone.

Intr-o combina frigorifica nu este importanta numai temperatura ci si umiditatea. Aceasta este mentinuta la un nivel optim cu ajutorul capacului Moist Balance. 

In ceea ce priveste lumina, aceasta este asigurata de un bec LED pentru un consum mai redus. De asemenea consumul redus este garantat si de certificatul energetic A+, certificat intalnit si la combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA.

 

Functii, concluzii si pret

Una dintre functiile care ne-a placut cel mai mult la frigiderul LG GBB539PVQWB este functia Smart Diagnosis. In cazul in care combina frigorifica prezinta o problema o vom putea depista foarte usor folosind doar telefonul mobil. De asemenea o alta functie foarte utila este aceea care blocheaza accesul copiilor.

Acest frigider excelent pentru orice bucatarie poate fi achizitionat pentru un pret de aproximativ 2.200 de lei.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email