Aparat de aer conditionat LG G12WL

Desi nu vad in LG G12WL un model foarte aratos (ma rog, gusturile nu se discuta), acesta nereusind sa se apropie nici macare putin de cel al lui LG P12RL, are totusi dotari de lux.

Pretul, daca nu face parte dintr-o oferta cu discount-uri, mi se pare putin cam mare, existand in acest moment pe piata din Romania alternative ceva mai bune si cu un aspect mult mai placut ochiului, precum Samsung AR18HSFSAWKNEU, cu dotari chiar mai bune!

Aici tine foarte mult si de preferintele fiecaruia in materie de design, deoarece LG G12WL vine intr-un fel cu un aspect exterior unic, care il scoate in evidenta.

 

Afla detalii despre pret!

 

Calitate la superlativ!

Din punct de vedere tehnic LG G12WL sta foarte bine. Ofera o capacitate de racire si de incalzire de 12000 BTU, face parte din clasa de eficienta energetica A++, iar filtrul este special conceput pentru a oferi protectie impotriva prafului si este antimucegai.

Aparatul de aer conditionat LG G12WL are un numar de trepte a ventilatorului de 4, iar puterea consumata la racire este de 970 W, respectiv de 3700 W la incalzire.

Printre functiile speciale care se afla in dotarea lui LG G12WL se mai numara si functia Jet Turbo, care aduce rapid valorile temperaturii la cele dorite si confortabile pentru noi, avem parte si de tehnologia Inverter, soft dry operation, Mod Sleep si chiar auto curatare.

 

Concluzii

LG G12WL reprezinta o alternatia foarte buna pentru cei care isi doresc un aparat de aer conditionat de calitate, insa design-ul nu este unul care sa-mi placa foarte mult (poate sunt eu subiectiv cand spun asta).

Per total, pretul mi se pare putin mai ridicat, asadar va sfatuiesc sa cautati si alte modele pe care site-ul nostru vi le pune la dispozitie. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email