Ceas LG G Watch W100

Chiar daca putini recunosc asta, majoritatea celor care cauta un produs judeca dupa coperta. La fel este si in cazul ceasurilor inteligente care trebuie sa dispuna atat de functii interesante si utile precum si de un design cat mai atragator care sa fure priviri.

LG G Watch W100 este unul dintre acele ceasuri care a reusit sa se bucure de ambele avantaje, avand un aspect foarte interesant precum si foarte multe functii ajutatoare pentru utilizatori. Mai multe pareri, in randurile urmatoare.

 

Specificatii LG G Watch W100Ceas LG G Watch W100

Atunci cand noi ne punem la somn, ceasul LG G Watch W100 va ramane conectat la mediul online pentru ca noi sa fim disponibili oricand. De asemenea acesta va fi mereu online astfel incat sa ne furnizeze cele mai noi notificari pentru a sti mereu ce se intampla in Social Media. Nici macar bateria nu reuseste sa epuizeze ceasul LG G Watch W100 care poate functiona o zi intreaga cu o singura incarcare. Are insa o autonomie mai mica decat cea a lui Samsung Gear Fit. Se bucura insa de un design care, in opinia noastra, este mai interesant.

 

Vezi aici pretul reactualizat al ceasului LG G Watch W100.

 

Ceas LG G Watch W100

LG G Watch W100 se bucura de o caracteristica foarte importanta pentru ceasurile inteligente: rezistenta la apa si praf. Pe langa aceasta rezistenta, un alt avantaj al ceasului inteligent al celor de la LG este faptul ca ne tine la curent cu tot ce-i nou. Cu ajutorul sistemului de operare Android, LG G Watch W100 ne ofera informatii despre vreme dar ne anunta totodata si cand primim un comentariu sau un like pe Facebook.

Daca ai o curiozitate, LG G Watch iti va raspunde. La comanda vocala Ok Google LG G Watch W100 va cauta pentru noi tot ce dorim sa aflam. De asemenea putem trimite mesaje sau efectua apeluri folosind comenzile vocale. Pe scurt, aces ceas reuseste sa fie un produs cu specificatii foarte misto.

LG G Watch este compatibil cu orice telefon care are Android 4.3 sau o versiune mai noua.

 

Pret si concluzii

Concluzia noastra poate parea destul de simpla si seaca, insa este una sincera: LG G Watch este foarte tare. Ceea ce il face insa si mai tare este pretul de doar 454 de lei.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email