Masina de spalat rufe LG F14U2TDN0

Cred ca nu exista persana pe acest pamant care sa nu iubeasca pur simplu la nebunie acea senzatie placuta pe care o ai in momentul in care imbraci hainele proaspat spalat si simti acel miros proaspat si imbracamintea pufoasa pe tine.

Am dreptate, nu-i asa? Ei bine, pentru ca acest lucru sa fie posibil, este nevoie de o masina de spalat de calitate, care sa fie capabila sa ne ofere acest lucru.

Totusi, un astfel de produs bun nu il poti gasi intrand direct pe site-ul magazinului, ci trebuie o minima cercetarea a pietei. Exact acest lucru il facem noi, iar astazi ne-am hotarat sa iti prezentam masina de spalat rufe LG F14U2TDN0, un competitor de temut pentru Hotpoint WMD 722B. O sa vedeti in acest review de ce.

 

LG F14U2TDN0 ofera cea mai buna performanta in spalareMasina de spalat rufe LG F14U2TDN0

Datorita tehnologiei 6 Motion DD, pe care nu o gasim pe alte modele (precum este Beko WMY71233LMB3) noua masina de spalat LG F14U2TDN0 este capabila sa realizeze miscari variate ale cuvei, iar acest lucru inseamna ca o sa avem parte de o ingrijire mai atenta a hainelor noastre preferate.

 

Vezi toate functiile masinii de spalat LG F14U2TDN0.

 

De asemenea, avem parte si de tehnologia TurboWash, care este foarte utila in momentul in care avem urgenta nevoie de haine curate, aceasta dispunand de functia Jet Spray care va face treaba intr-un timp record. Acest lucru il face prin pulverizarea directa a apei pe hainele bagate la spalat, ceea ce inseamna ca performantele in spalare nu vor fi nici macar putin sacrificate. Este practic cel mai bun din categoria sa de produse.

 

Pretul este foarte bine raportat la performantele sale

Masina de spalat rufe LG F14U2TDN0 vine la un pret care, desi la o prima vedere poate parea ridicat, este unul foarte bine raportat la dotarile sale, nefiind pe piata in acest moment foarte multe astfel de modele bine echipate si care sa fie din aceasta categorie de pret.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email