Masina de spalat rufe LG F14A8TDA

LG F14A8TDA reprezinta in acest moment una dintre cele mai bune masini de spalat de pe piata din Romania, oferind cele mai noi tehnologii astfel incat sa-si termine treaba cat mai repede si cat mai bine, la un consum redus de energie si apa.

 

Pret promotional!

 

Trebuie precizat inca de la inceput faptul ca LG F14A8TDA vine echipata cu cea mai noua tehnologie LG Smart Diagnosis care permite identificarea rapida a defectiunii – daca aceasta intervine pe parcursul utilizarii.

Pentru acest lucru putem folosi fie un smartphone – cu ajutorul unei aplicatii speciale – sau chiar a unui simplu telefon. Foarte tare, nu?

Desigur, noi va dorim sa nu aveti ocazia sa apelati la aceasta tehnologie, insa este foarte bine ca se afla in dotarea noii masini de spalat LG F14A8TDA.

 

O masina de spalat de cea mai buna calitate!

LG F14A8TDA vine la un pret nu foarte mic pentru o masina de spalat rufe, insa este unul corect judecand dupa toate calitatile acesteia. In plus, in timp banii sunt recuperati prin faptul ca stie sa faca economie si la curent si la apa. De exemplu, LG F14A8TDA face parte din clasa de eficienta energetica A+++, iar anual, la o utilizare in conditii normale spre intensiv, consuma in jur de 9900 litri de apa.

Un alt model super economic este masina de spalat Candy GS 1482D3, care ofera perfomante asemanatoare.

Daca stai la bloc, vecinii iti vor fi recunoscatori ca ai decis sa achizitionezi masina de spalat LG F14A8TDA. De ce spun acest lucru? Deoarece aceasta are o stabilitate ridicata si vibratii minime, iar nivelul zgomotului este unul foarte redus. Totul vine in cadrul unei promotii de nerefuzat in cadrul mai multor magazine romanesti!

Asa cum este si normal, cuva este din otel inoxidabil, iar capacitate de incarcare este de 8 kilograme. LG F14A8TDA are dimensiuni de 85 x 60 x 59, un diametru al hubloului de 35 de cm, iar greutatea acesteia este de 65 de kilograme.

 

Concluzii

LG F14A8TDA este o masina de spalat de cea mai buna calitate, care vine cu functii speciale si cu un aspect foarte modern si elegant, integrandu-se perfect in baia sau bucataria ta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email