Masina de spalat rufe LG F1496ADP3

Iata ca astazi o noua masina de spalat rufe a sud-coreenilor de la LG a trecut prin redactia noastra, review-ul pentru aceasta fiind pregatit pentru a vi-l prezenta.

Este vorba despre modelul LG F1496ADP3, care vine cu dotari destul de asemanatoare cu cele intalnite pe alte modele LG care fac parte din aceeasi categorie de pret (precum este LG F1296NDA3), astfel ca avem parte de aceeasi performanta de top.

Un singur aspect pe care noi nu il laudam este cel referitor la clasa energetica din care face parte, si anume B, spre deosebire de modelul Beko WKY71233PTLYB3, care face parte din clasa de eficienta energetica A+++.

 

LG F1496ADP3 iti va oferi cea mai buna performanta in spalare

Aceasta masina de spalat este echipata cu tehnologia 6 Motion, care incepe a se regasi pe tot mai multe modele ale sud-coreenilor de la LG, fiind o dotare destul de importanta datorita beneficiilor aduse.

Mai exat, tehnologia 6 Motion asigura o dizolvare mai eficace a detergentului, protejarea celor mai delicate tesuturi, precum si reducerea zgomotolui, astfel incat sa putem spala chiar si la orele tarzii fara a ne deranja vecinii.

 

Vezi aici pareri pro si contra ale clientilor despre aceasta masina de spalat rufe.

 

Mai merita mentionat si faptul ca LG F1496ADP3 este un produs la un pret excelent, in special daca ne raportam la dotarile acestuia, fiind o foarte buna optiune care se dovedesti a fi de durata.

 

Te bucuri de o capacitate mare a cuvei!

Masina de spalat rufe LG F1496ADP3 ofera o capacitate de 8 kilograme, ceea ce este mai mult decat suficient chiar si in cazul familiilor foarte mari, iar lista specificatiilor mai include si o viteza de centrifugare de 1400, afisaj LED, precum si un program rapid care promite terminarea spalarii in doar 30 de minute.

Toate acestea fiind spuse, nu putem decat concluziona faptul ca LG F1496ADP3 este o foarte buna masina de spalat rufe, aceasta facand o treaba mai mult decat excelenta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email