LG F1496ADP3

Introducere

Sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa intreaca asteptarile tuturor? Zgomotul produs de vechea dumneavoastra masina de spalat devine insuportabil uneori si vreti ca oaza de liniste pe care v-ati creat-o acasa sa nu fie tulburata de acesta? Avem bucuria de a va prezenta exact ceea ce cautati. Masina de spalat LG F1496ADP3 intruneste toate cerintele dumneavoastra si vine chiar cu atribute menite sa mareasca atat comfortul, cat si economisirea.

 

Caracteristici

Printre cele mai importante caracteristici ale acestui dispozitiv este functia 6 Motion DD. Aceasta functie revolutionara, folosind o serie de miscari pe care le-am putea considera neobisnuite, aduce imbunatatiri vizibile spalarii rufelor. Astfel , miscarile de urcare-coborare, de leganare, rotatia cu viteza de 108 rpm, rotirea articolelor de imbracaminte sub nivelul apei, functia imbunatatita de amestecare, nu numai ca vor reduce zgomotul, comparativ cu alte modele, ci vor avea si un impact extraordinar asupra calitatii spalarii.

Masina de spalat LG F1496ADP3, fiind un model de ultima generatie, beneficiaza si de functia de diagnosticare smart. Conectandu-va cu telefonul mobil la acest dispozitiv, puteti avea acces la informatii referitoare la defectiunile masinii de spalat. Economisiti in acest fel atat bani, cat si timp.

Masina de spalat LG F1496ADP3 are un design placut, cu finisaje estetic alese si  este o piesa de rezistenta in economia elegantei incaperii in care alegeti sa o amplasati. Display-ul cu afisaj LED contribuie la acest aspect prin tenta futurista si stilata.

 

VEZI PRETUL ACTUALIZAT !

 

Modelul se bucura de toate programele de spalare de pe piata si aduce in plus unele mai putin intalnite : Bumbac Eco ™, Daily Wash™, functia de programare intarziata s. a. . La toate acestea se adauga si sistemul de protectie impotriva copiilor, menit sa sporeasca securitatea si sa va apere copii de eventuale defectiuni.

LG F1496ADP3Motorul acestei masini de spalat este atasat central, conectat direct la tambur. In acest fel sunt reduse atat consumul de energie, cat si zgomotul. Indicele de sunet in timpul spalari este de 54 dB(A) (celelalte modele din clasa avand 61dB(A)) si de 75 dB(A) la stoarcere (celelalte modele atingand limita de 76 dB(A) ). Acest lucru este datorat atat rezistentei scazute la frecare , prin indepartarea pieselor intermediare, cat si coborarii centrului de greutate, facandu-l mai putin mobil si scazandu-i vibratiile.

Ca parte negativa a modelului, suntem nevoiti sa va informam asupra consumului de energie electrica. Cu toate ca s-au facut modificari structurale pentru reducerea consumului de energie, masina de spalat ramane incadrat la clasa energetica B.

 

Concluzie

Masina de spalat LG F1496ADP3 este un model de o eleganta deosebita. Cu toate ca este un produs care foloseste multa energie electrica, ramane un reprezentant de top al gamei sale. Varietatea de programe, usoara manevrabilitate, precum si zgomotul foarte scazut la care ruleaza fac din acest model o alegere inteleapta pentru oricine isi doreste o calitate superioara si igienica a spalarii. Recomandam acest produs si pentru raportul sau calitate-pret extrem de acceptabil.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email