Masina de spalat rufe LG F12C3QD

Astazi o sa va vorbesc despre o masina de spalat care vine cu un raport calitate-pret excelent, reusind sa dea clasa celorlalte modele dinaceasta gama de pret.

Produsul in cauza este LG F12C3QD, care vine dotat cu tot ceea ce ai tu nevoie astfel incat sa te poti bucura de rapiditatea si calitatea spalarii.

Ce o recomanda cel mai mult? Pe langa pretul destul de accesibil, lucrul cel mai de apreciat la aceasta este faptul ca are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, o viteza de centrifugare de 1200 rpm si o numeroase programe care se dovedesc a fi de un real ajutor.

LG F12C3QD face parte din clasa de eficienta energetica A++, iar consumul mediu anual de apa este situat undeva la valoarea de 10000 litri.

Cea mai buna alegere pe care o poti lua!

Spuneam mai sus ca masina de spalat vine cu numeroase programe  care sa te ajute in spalarea celor mai variate materiale, fara a-ti face nici cele mai mici griji. Printre acestea se numara programul pentru bumbac, cel pentru sintetice si cel delicate.

Acest model imi aduce aminte de o alta masina de spalat, mai exact fiind vorba despre Hotpoint WMSF 622, un produs absolut remarcabil pe care vi-l recomand si voua (eu l-am achizitionat deja).

Pe lista regasim si spalarea rapida, aceasta putand fi folosita atunci cand suntem in criza de timp. Masina stie sa-si planifice singura totul, astfel incat spalarea sa fie gata in doar 30 de minute si tu sa fii pregatit de plecare. Aceasta rapiditate vine si la o super promotie, discountul fiind unul destul de satisfacator.

Printre functiile din dotare se numara si cea pentru detectarea automata a cantitatii, selectorul pentru centrifugare, tehnologia Smart Diagnosis a celor de la LG, precum si functie consum zero in modul Stand-by.

Nivelul de zgomot in timpul stoarcerii este unul acceptabil, avand o valoare de 74 db, in timp ce nivelul de zgomot in timpul spalarii este de doar 54 db. LG F12C3QD are un aspect placut, clasic pentru o masina de spalat, iar culoarea dominanta este albul.

Concluzii

LG F12C3QD s-a dovedit extrem de fiabila, iar raportul calitate-pret excelent ma determina sa o recomand tuturor. Spor la cumparaturi!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email