Masina de spalat rufe LG F12B8ND1

Exista destul de multe persoane care atunci cand sunt in cautarea unei noi masini de spalat cauta doar modele de la producatori precum sunt Beko, Whirlpool sau Arctic, nestiind ca pe acest segment activeaza si companii precum Samsung sau LG.

Daca despre Samsung v-am vorbit foarte recent (fiind vorba despre acest model), am zis sa trec astazi in revista si o masina de spalat a celeilalte companii sud-coreene, si anume LG, de la care o sa va prezint modelul LG F12B8ND1.

Acesta este un produs excelent in cazul in care doriti o masina de spalat la un pret foarte bun si care sa ofere in acelasi timp performante ridicate cand vine vorba de spalarea hainelor, iar acest lucru se datoreaza dotarilor sale, despre care o sa va vorbesc mai pe larg in cele ce urmeaza.

 

LG F12B8ND1 toate optiunile de care ai tu nevoie!

Noua masina de spalat LG F12B8ND1 este una cu incarcare frontala, aceasta oferind o capacitate de incarcare de pana la 6 kilograme si o viteza in centrifugare de 1200 RPM.

 

Vezi parerile clientilor aici. 

 

De asemenea, la fel ca si modelul Beko WKY71233PTLYB3, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+++, astfel incat sa nu consume exagerat de multa energie ori apa, ceea ce inseamna ca este o masina de spalat prietenoasa cu portofelul nostru.

 

Ofera performante excelente in spalare

Spre deosebire de alte modele de masini de spalat, LG F12B8ND1 are motorul atasat direct pe centrul tamburului, ceea ce inseamna ca ofera mai multa stabilitate, precum si un nivel al zgomotului mult mai redus, astfel incat sa poti spala chiar si la ora 12 noaptea, fara a-i deranja pe vecini (in cazul in care stati la bloc).

In opinia noastra masina de spalat LG F12B8ND1 este o alegere excelenta pentru toti cei care nu au un buget foarte mare in acest moment, aceasta fiind solutia ideala pentru foarte multi dintre noi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email