Masina de spalat rufe LG F1296NDA3

Masina de spalat rufe LG F1296NDA3 este una extrem de eficienta, aceasta venind de asemenea si la un pret foarte bun daca ne raportam la dotarile acesteia, ceea ce o face extrem de atractiva.

La fel ca in cazul modelului LG F12B8ND1, al carui review vi l-am prezentat acum cateva zile, vine cu un design foarte atragator, ceea ce inseamna ca va da un plus de eleganta si personalitate incaperii unde ne vom hotara sa o instalam.

De asemenea, venind cu o capacitate de incarcare de 6 kilograme, viteza in centrifugare de 1200 RPM, precum si cu o incarcare frontala, putem spune ca este o masina de spalat standard, cu dotari comune, dar de buna calitate.

O sa te poti bucura la maxim de performantele in spalare ale lui LG F1296NDA3

LG F1296NDA3 este o masina de spalat care se descurca foarte bine cand vine vorba de spalarea hainelor foarte murdare, reusind sa scoata chiar si cele mai dificile intr-un mod foarte eficient.

In plus, spre deosebire de alte modele (precum este Whirlpool AWO/C 7420 S), LG F1296NDA3 vine cu tehnologia 6 Motion in dotare. Ce rol are aceasta? In primul rand joaca un rol foarte important in prevenirea sifonarii hainelor in timpul ciclului de splare si centrifugare, iar in al doilea rand reuseste sa protejeze cu succes tesaturile delicate.

Scoate cu succes cele mai dificile pete!

Masina de spalat rufe LG F1296NDA3 face parte din acea categorie de produse de calitate, care fac exact ceea ce spun. Aceasta reuseste sa isi faca treaba intr-un mod cat mai bine, astfel incat chiar si petele de cafea sau cele foarte dificile sa fie eliminate cu succes.

In opinia noastra alegerea modelului LG F1296NDA3 este una reusita, masina de spalat reusind sa se descurce excelent in cadrul testelor la care a fost supusa. In plus vine si cu un nivel al zgomotului foarte redus.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email