Masina de spalat rufe LG F10B9QDA

Oare cine nu a auzit de cei de la LG? Asa-i, nimeni! Toti ati auzit de ei si sunt sigur ca aveti cel putin un produs in casa marca LG.

 

Vezi oferta zilei aici!

 

Am dreptate? Daca da, presupun ca te-ai convins deja de calitatea excelenta a produselor acestora.

Asadar, de ce sa nu adauci pe lista cu produse de la LG inca un model? Mai exact masina de spalat LG F10B9QDA.

Acestia, desi sunt relativ noi pe acest segment de piata, reusesc sa ofere un produs cu un raport calitate-pret excelent.

In plus, folosesc o tehnologie care face din majoritatea masinilor de spalat ale acestora unele dintre cele mai silentioase produse de pe piata din Romania.

LG F10B9QDA este o astfel de masina de spalat, mai exact una extrem de silentioasa, lucru datorat modului in care motorul este atasat direct pe centrul tamburului. Nivelul de zgomot este unul extrem de redus, iar cel de frecare a fost eliminat complet.

Ca sa va faceti o idee despre cat de “linistita” este o sa va dau niste valori care sa va ajute sa comparati mult mai usor diferitele modele, precum LG F12B8QDA, de pe piata.

Asadar, nivelul de zgomot in centrifugare este de doar 74 dB, iar nivelul de zgomot la spalare este de doar 54 dB. Practic poti sta linistit in camera de alaturi fara sa o auzi. Daca stai la bloc, garantat vecinii iti vor multumi ca ai facut o alegere atat de buna.

LG F10B9QDA are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, iar viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm.

Aceasta masina de spalat face parte din clasa de eficienta energetica A+++ (acolo unde putine modele ajung), iar programul de spalare rapida permite ca aceasta sa se finalizeze in doar 30 de minute (putin cam mult, dar este destul de bine totusi). Vezi pretul excelent actualizat chiar acum si profita de oferta!

 

Concluzii

LG F10B9QDA este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru tine si familia ta. Ce mai astepti? Comanda chiar acum si sigur te vei bucura de ea o lunga perioada de timp. Toti cei care au achizitionat-o au numai pareri de lauda la adresa masinii de spalat!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email