Aparat de aer conditionat LG E12EM

LG E12EM nu este primul model al sud-coreenilor despre care va vorbesc pe site-ul nostru, ci al patrulea, iar acest lucru a fost determinat de calitatea ultimelor aparate de aer conditionat ale acestora pe care le-am testat, primul fiind mai exact LG P12RL, pe perioada cat am fost cazat la un hotel.

 

Vezi ce spun clientii despre acest produs!

 

Prin ce au reusit precedentele modele sa impresioneze? Prin faptul ca sunt niste produse fiabile, lucru pe care il pot spune chiar si despre LG E12EM, subiectul review-ului de astazi.

Ma pot declara mai mult decat multumit de confortul termic pe care a fost capabil sa mi-l ofere, nesimtind nici macar o clipa cele 38 de grade care se inregistrau la umbra in perioada cat l-am testat!

 

Ofera toate dotarile esentiale pentru un astfel de aparat!Aparat de aer conditionat LG E12EM

LG E12EM este un model de aparat de aer conditionat foarte reusit din punct de vedere al design-ului, dar mai ales datorita dotarilor sale de top, printre care se numara si filtrul de praf si antimucegai.

Pretul nu este nici el unul foarte greu accesibil, mai ales tinand cont de numeroasele oferte de pret care sunt destul de dese in ultima perioada!

Pe lista cu specificatii a acestuia mai gasim si tehnologia Inverter (tipul compresorului), functia Jet, autoclean si chiar un mod silentios de functionare.

LG E12EM este o alegere perfecta, pe care nu o poti rata, datorita tuturor celor spuse mai sus, precum si a capacitatii de racire de 12000 BTU, lucruri care il fac un must-buiy in aceste zile calduroase de vara.

 

Concluzii

Aparatul de aer conditionat LG E12EM reprezinta o optiune demna de luat in considerare, la fel ca si modelul LG P09RL, cele doua oferind un raport calitate-pret excelent, asa cum ne-au obisnuit deja sud-coreenii de la LG.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email