Televizor LG 98UB980V

LG 98UB980V cred ca este in acest moment cel mai scump televizor disponibil pe piata din Romania, intrecandu-l cu mult pe Samsung 55JS9000, al carui pret se invarte in jurul sumei de 10.000 lei.

 

Vezi aici detalii despre pretu actualizat!

 

In cazul lui LG 98UB980V, desi este aplicat un discount de 30.000 de lei, pretul acestuia continua se se afle cu mult peste pragul de 60.000 lei, iar acest lucru il fac foarte greu accesibil pentru marea majoritate a romanilor.

Ce ofera la aceasta suma de bani LG 98UB980V? Foarte simplu: cele mai tari tehnologii pentru a avea parte de adevarate senzatii tari! Faci pur si simplu parte din scenele rulate pe ecran, care prind viata datorita rezolutiei Ultra HD 4K, precum si capabilitatilor 3D ale acestuia.

Ceva asemanator, dar la un pret mult mai mic, precum si cu o diagonala a ecranului mult redusa, este LG 55UB850V, pe care il recomandam celor care nu dispun de bugetul necesar achizitionarii subiectului prezentului review.

 

O adevarata experienta de la un adevarat televizor!Televizor LG 98UB980V

Pe langa faptul ca LG 98UB980V iti ofera cele mai tari imagini redate vreodata pe un ecran, acesta este si un Smart TV de cea mai buna calitate, oferind o experienta de utilizare a functiilor inteligente foarte placuta, lucru care se datoreaza procesorului puternic aflat in dotarea acestuia.

Daca pe partea de imagine totul este la superlativ, LG 98UB980V continua in acest mod si cand vine vorba de experienta acustica oferita.

Avem asadar un televizor dotat cu un sistem audio 5.2, unul dintre cele mai performante la momentul actual, acesta avand o putere incredibila de 120 W.

 

Concluzii

Suntem absolut convinsi ca nu multi isi vor permite achizitionarea acestei bijuterii cu ecran, insa pot spune ca cei care dispun de bugetul necesar achizitionarii acestuia nu vor regreta nici macar o clipa achizitia facuta. Merita pana la ultimul leu!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email