Televizor LG 84UB980V

LG 84UB980V este in acest moment cel mai scump televizor care a trecut vreodata pragul redactiei noastre, depasindu-l cu mult pe Samsung 55JS9000, detinatorul recordului anterior.

 

Pret bomba!

 

Chiar si in urma discount-ului de 3.000 lei care este aplicat in cazul achizitionarii lui LG 84UB980V de la eMAG, televizorul ramane unul foarte greu accesibil pentru majoritatea romanilor, pretul sarind cu mult de pragul de 21.000 lei.

Cu toate acestea, ne-am gandit sa va oferim informatii si legate de acest model, deoarece nu se stie niciodata cum putem fi de ajutor cuiva care dispune de bugetul necesar achizitionarii unui astfel de produs de lux.

Ce primim la aceasta suma foarte mare de bani? Nu primim un televizor, ci o adevarata experienta cinematografica, lucru care se datoreaza tehnologiilor de ultima generatie incorporate in acesta.

 

Performanta si eleganta la superlativ!Televizor LG 84UB980V

LG 84UB980V dispune de un ecran care are diagonala de 213 cm, fiind asadar un televizor creat special pentru living-urile spatioase sau pentru incaperile destinate pentru relaxare, iar diagonala imensa a acestuia este completata perfect de rezolutia Ultra HD 4K.

Noul televizor premium al celor de la LG a fost creat in jurul unul panel IPS de cea mai buna calitate, lucru care ii ofera acestuia posibilitatea de a reda unele dintre cele mai desavarsite imagini de pe piata.

LG 84UB980V are in spate un motor grafic ultra performant si puternic, care este capabil sa reproduca imagini vii de cea mai buna caliate, iar datorita algoritmului special dezvoltat chiar si imaginile care au o rezolutie mica beneficiaza de aproape acceasi claritate.

Sistemul audio nu putea fi lasat nici el la o parte, astfel ca sud-coreenii s-au gandit sa-l echipeze cu un sistem care are puterea de 120 W si tehnologiile Dolby Digital, DTS, ULTRA Surround, 3D Sound Zooming, Clear Voice II incorporate.

 

Concluzii

La un pret care pentru marea majoritate pare de pe alta planeta, LG 84UB980V este in momentul de fata unul dintre cele mai scumpe si cele mai performante televizoare de pe piata.

Cei care isi doresc sa se poata bucura de ceea ce poate oferi un televizor Ultra HD 4K, dar la un pret mult mai mic, pot sa isi indrepte atentia spre LG 55UF8507, care are review-ul la noi pe site.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email